Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Philco PHIPTL2352 HŰTŐ EGYAJTÓS

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: PHIPTL2352

Fogyasztói ár: 118 700 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Philco PHIPTL2352 HŰTŐ EGYAJTÓS termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

2 év garancia

A Philco PTL2352 egy egyajtós hűtőszekrény, amely üvegpolcokkal lett felszerelve. Letisztult és egyszerű kialakítás jellemzi.  A++ energiaosztályával az egyik leggazdaságosabb készülékek közé tartozik. A hűtőszekrény hasznos térfogata 235 liter a zajszint a zajszintje pedig 40 dB.

A++ energiaosztály
Az A++ energia besorolású készülékek akár 45%-al kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hasonló A energiaosztályú készülékek.

Állítható lábak
Az állítható lábak segítségével fixálhatja le a készüléket. Győződjön meg arról, hogy a készülék alsó része és a talaj között megfelelő hézag legyen, hogy a készülék megfelelő keringést tudjon biztosítani.

Ajtó nyílás irány
A PTL 2352 készülékhez jobb oldali ajtópánt tartozik. De lehetőség van az ajtónyílás irányának megváltoztatására. Amennyiben szeretné az irány változtatást, vegye igénybe szakember segítségét.

Hűtőközeg
A készülék R600a hűtőgázt tartalmaz. (ISOBUTHAN) A készüléket csak a legnagyobb körültekintéssel szállítsa vagy mozgassa, a túlzott ütközések és rázkódások elkerülése érdekében, hogy elkerülje a készülék károsodását.

Monoklimatikus hűtőszekrény
A ++ energiaosztály
235 literes űrtartalom
Energiafogyasztás 0,25 kWh / 24 óra
Az ajtó elfordításának lehetősége
Edzett üveg polcok
Polcok az ajtóban – 2 literes üveghez
Mechanikus vezérlés
Fiók friss zöldségekhez
Belső világítás
ST-N-SN klímaosztály
Zaj 40 dB
Fehér szín
Méretek (HxSxM): 142 x 55 x 55 cm
Tömeg: 41 kg

További információk

Tömeg 40 kg
Méretek 58.7 × 58.7 × 147 cm
gyártó

Philco

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.