Delta üzletház Pápa logó

Üzletünk

Rólunk

Miért érdemes minket választani?

Családi vállalkozásunk 1993 óta forgalmaz háztartási kisgépeket, háztartási nagygépeket / hűtőszekrényt, mosógépet, tűzhelyet stb / és híradástechnikai termékeket / televíziót, cd-s rádiót, DVD lejátszót, táskarádiót./ A termékskála később kibővült mezőgazdasági kisgépekkel,/ fűnyírók, fűkaszák stb. / kályhákkal és kandallókkal, majd világítástechnikával/ lámpák, csillárok stb/ is.

Üzletünk a belvárosban található, közel a vidéki buszpályaudvarhoz, így a vidéki vásárlók számára is könnyen megközelíthető. Parkolási lehetőség az üzlet előtt.

Kedvezményes kiszállítás és régi készülék átvétele

A nálunk vásárolt készülékét kedvezményes áron házhoz szállítjuk és igény esetén a régi, rossz, használt készülékét ingyenesen átvesszük, elszállítjuk. 

Szakmai segítség

Munkatársaink már sok év tapasztalattal rendelkeznek, üzletünkben minden felmerülő kérdésére választ kap. Családias, baráti környezetben tudja kiválasztani a kívánt terméket.

Garantáljuk a sérülésmentes szállítást

A termékek saját tehergépkocsival kerülnek kiszállításra, nem bízzuk futárszolgálatra.

Segítségnyújtás termék meghibásodás esetén

Amennyiben a nálunk vásárolt termék garanciális időn belül meghibásodik, segítséget nyújtunk Önnek, hogy hova kell fordulnia, melyik az aktuális márkaszervíz amelyik fogadja. Kisgépek esetén behozhatja az üzletünkbe is, és rövid határidőn belül gondoskodunk a hibás termék szervizbe juttatásáról.

További képek üzletünkről