Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Liebherr LIEGN1066 FAGYSZTÓSZEKRÉNY 3 REKESZES NF

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: LIEGN1066

Fogyasztói ár: 182 800 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Liebherr LIEGN1066 FAGYSZTÓSZEKRÉNY 3 REKESZES NF termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

91 L

NoFrost rendszer

A modern professzionális hűtési technológiáknak köszönhetően a NoFrost rendszerrel felszerelt Liebherr berendezések biztosítják a fagyasztott termékek hosszú távú tárolását. A fagyasztást lehűtött levegő keringtetésével és a felesleges nedvesség eltávolításával hajtják végre. Ennek eredményeként jég nem alakul ki a fagyasztóban, és a fagyasztott ételeket nem fedezi a dérréteg. A NoFrost rendszerrel elfelejti a fagyasztó kiolvasztásának szükségességét.

A SuperFrost automatikus mód a fagyasztást egyszerű és energiatakarékos eljárássá változtatja. A fagyasztó hőmérséklete gyorsan -32 ° C-ra csökken, ezáltal létrehozva egy „hideg tartalékot”, amely az ételek fagyasztásához szükséges, miközben maximálisan megőrzi a vitaminokat. A fagyasztási folyamat befejezése után, legfeljebb 65 óra elteltével, a fagyasztó gazdaságos energiafogyasztással visszatér normál üzemmódba.

Nyitott ajtó riasztása

Az étel jobb megőrzése érdekében a nyitott ajtó riasztása 60 másodperc múlva bekapcsol.

Fagyvezérlő funkció

A FrostControl kijelző áramkimaradást jelez, ami a fagyasztó hőmérsékletének emelkedéséhez vezetett. Ez elősegíti a fagyasztott élelmiszerek minőségének és jövőbeli eltarthatóságának felmérését.

Gyermekvédelmi funkció

A gyermekvédelmi funkció megakadályozza a készülék véletlen leállását. Ha a gyermekzár funkció engedélyezve van, a megfelelő szimbólum megjelenik a MagicEye képernyőn.

Hőmérséklet riasztás

A riasztás azt jelzi, hogy a készülék hőmérséklete megemelkedik, például laza ajtó miatt, vagy amikor az áramellátást optikai és akusztikus jelekkel kapcsolják ki.

Energiaosztály F

További információk

Tömeg 43.9 kg
Méretek 71.1 × 61.7 × 91.1 cm
gyártó

Liebherr

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.