Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Humanas HUMHSBM01EZUST FÜRDŐSZOBAI TÜKÖR LED HÁTTÉRVILÁGÍTÁSSAL

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: HUMHSBM01EZUST

Fogyasztói ár: 30 700 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Humanas HUMHSBM01EZUST FÜRDŐSZOBAI TÜKÖR LED HÁTTÉRVILÁGÍTÁSSAL termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Leírás
A Humanas HS-BM01 tükör ideális választás bármely fürdőszobába. Két 20 cm átmérőjű üveglapja erős LED-es háttérvilágítást biztosít, állítható teljesítménnyel és 3 színhőmérséklet-beállítással. Az egyik rendelkezésre álló tükör ötszörös nagyítást is kínál. Ha ezt a modellt választja, nem kell aggódnia az elektromos aljzathoz való hozzáférés miatt. A Humanas HS-BM01 ezüst tükör 2000 mAh-s újratölthető akkumulátorral van felszerelve. Csak annyit kell tennie, hogy a mellékelt USB-kábellel időnként töltőhöz vagy power bankhoz csatlakoztatja. A tükör a falhoz tapadhat, vagy akár 29 cm-re meghosszabbítható. Mindezt a csuklós tartó használatának köszönheti, amelyet egyszerűen a falra szerelhet. Csupán néhány percre van szüksége ahhoz, hogy a Humanas HS-BM01 tükör a fürdőszobája díszévé varázsolja!

Főbb jellemzői

  • kétoldalas fürdőszobai tükör LED háttérvilágítással
  • ideális választás nagy és kis fürdőszobákba (O20 cm)
  • nem kell konnektorba dugni (2000 mAh-s akkumulátorral felszerelve)
  • töltés micro USB porton keresztül (kábel mellékelve)
  • a tükör két oldala közül az egyik 5-szörös zoomot kínál
  • LED háttérvilágítás a tükör mindkét oldalán (hátul és elöl)
  • állítható fényteljesítmény
  • A fény színhőmérsékletének 3 változata: meleg, hideg és semleges
  • a tükör felületébe integrált érintkező gomb
  • 360 fokban elforgatható
  • csuklós fogantyú a faltól való távolság pontos szabályozásához
  • falra tapadhat vagy 29 cm-re kihúzható
  • kényelmes telepítés (a dübelek és csavarok mellékelve)
  • stílusos ezüst színű

Ideális választás bármely fürdőszobába
A Humanas HS-BM01 ezüst tükör LED háttérvilágítással ideális választás nagy és kis fürdőszobákba. A csuklós fogantyú használatával helyet takaríthat meg, valamint finomhangolhatja a teljes szerkezet elhelyezését a napi arcápolási igényeinek megfelelően. A tükör mindkét oldala erős LED-ekkel van felszerelve, amelyek egyenletes megvilágítást biztosítanak sminkelés vagy borotválkozás közben. Ezenkívül a dizájner megjelenés stílust és modern megjelenést kölcsönöz fürdőszobájának.

Állítható háttérvilágítási teljesítmény
A Humanas HS-BM01 fürdőszobai tükör garantálja a fény erősségének teljes ellenőrzését. Amikor egy eseményre vagy egy fontos találkozóra készül, növelheti a háttérvilágítás erejét a fényes és precíz tükrözés érdekében, amely segít pontosan felvinni a sminket és kiemelni a legapróbb részleteket. A napi ápolás során a fény valamivel kevésbé erős lehet, így nem kell megerőltetnie a szemét. Csak tartsa lenyomva az érintőgombot, hogy a fényerőt simán és tökéletesen az aktuális igényeinek megfelelően állítsa be.

Nincs szüksége konnektorhoz való hozzáférésre!
Ha a Humanas HS-BM01 LED-es háttérvilágítású fürdőszobai tükröt választja, nem kell aggódnia a konnektorhoz való hozzáférés miatt. A készülék 2000 mAh-s újratölthető akkumulátorral van felszerelve. Csak annyit kell tennie, hogy időnként a mellékelt USB-kábelért nyúl, és csatlakoztatja a tükröt a töltőhöz vagy a tápegységhez. Végül élvezheti fürdőszobája minimalista dizájnját és funkcionalitását anélkül, hogy a vezetékek összegabalyodnának.

További nagyító tükör
A Humanas HS-BM01 ezüst fürdőszobai tükör LED-es háttérvilágítással 360°-ban elforgatható. Így a szöge pontosan az aktuális igényekhez igazítható. Ez azonban még nem minden. A tükör két megvilágított üveglapjának egyike 5-szörös nagyítást kínál, ami biztosítja, hogy egyetlen részletről se maradjon le az ápolási rutin során!

Fény minden alkalomra
A napszaktól és az elérni kívánt hatástól függően hideg, semleges vagy meleg fénnyel világíthatja meg arcát. A Humanas HS-BM01 tükör által kínált állítható színhőmérséklet lehetővé teszi a fény színének kiválasztását, hogy tökéletesen tükrözze bőrtónusát és az arcára felvitt sminket. Nincs más dolga, mint egy érintőgombot ecsetelni az ujjával, és a készülék gyorsan átvált a következő üzemmódba.

Tökéletes beállítás
A Humanas HS-BM01 fürdőszobai tükör közvetlenül a falhoz ülhet, vagy akár 29 cm-re is kihúzható. A két csukló használatának köszönhetően pontosan beállíthatja a kiválasztott pozíciót az aktuális igényeinek megfelelően. Hajtsa be a tükröt, ha nem használja, hogy tisztán tartsa a fürdőszobát, vagy vigye közelebb az arcához a precíz borotválkozás vagy sminkelés érdekében. Ez a sokoldalú megoldás tökéletes kis fürdőszobákba, ahol a jól kihasznált hely minden centimétere számít.

Könnyű és kényelmes telepítés
A Humanas HS-BM01 tükör felszerelése a fürdőszobába percek kérdése. A készletben megtalálja a szükséges dübeleket és csavarokat. A készülék telepítése egyszerű és kényelmes. Először szögezzen a falra egy speciális rögzítőlapot, majd kényelmesen húzza rá a csuklós tartót a tükörrel együtt. Egy ilyen megoldásnak köszönhetően a LED-es háttérvilágítású tükröt bárki sikeresen beszerelheti saját maga, anélkül, hogy szakembereket kellene hívnia.

Adatok

  • működés: érintőképernyő
  • akkumulátor: 2000 mAh
  • tükör átmérő: O20 cm
  • fogantyú elérése: 19,5 cm + 9,5 cm
  • szerelési méretek: 12 x 6 cm
  • súlya: 866 g

További információk

Tömeg 1.096 kg
Méretek 5 × 28 × 34.5 cm
gyártó

Humanas

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.