Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Eta ETA915390000 VÍZFORRALÓ HŐMÉRSÉKLETSZABÁLYOZÓVAL

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: ETA915390000

Fogyasztói ár: 25 600 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Eta ETA915390000 VÍZFORRALÓ HŐMÉRSÉKLETSZABÁLYOZÓVAL termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

A 2200 W teljesítményfelvétellel és 40 és 100 ° C közötti hőmérséklet-szabályozással ellátott Crystela Premium üveg vízforraló ideális különféle teák, instant italok, ételek és bébiételek elkészítéséhez.

A vízforraló legfeljebb 1,5 liter vizet tartalmaz, és nagyon gyors melegítést biztosít. Melegítés előtt egyszerűen válassza ki a kívánt hőmérsékletet – a teának vagy az ételnek megfelelő lesz az íze, és megmaradnak tápanyagai és szükséges vitaminjai.

40 ° C = bébiétel melegítés
60 ° C = forró italok
70 ° C = zöld teák
80 ° C = fehér teák
100 ° C = fekete, gyógyteák
A vízforraló automatikusan kikapcsol, amikor a kiválasztott hőmérsékletet eléri, és a KEEP WARM funkciónak köszönhetőenpedig a folyadék hőmérsékletét megtartja.

Praktikus kialakítás
Az alaptartozékok mellett a vízforraló rendelkezik egy kivehető rozsdamentes acél teafilterrel , amely közvetlenül a vízforralóban használható. A tápkábel feltekerhető és a vízforraló aljában tárolható.

A karbantartás miatt sem kell aggódni. A Crystela Premium vízforraló fűtőeleme a lapos rozsdamentes acél aljzat alatt van elrejtve, így védett a vízkőlerakódás ellen.

A vízforraló védőrendszer biztonsági biztosítékokat tartalmaz, amelyek akkor működnek, amikor túlmelegedés veszélye áll fenn, üresjáraton szeretnénk bekapcsolni a készüléket, és az alapról történő eltávolítás esetén is automatikusan leállítja a működést.

 

 • Teljesítmény: 2200 W
 • Térfogat: 1,5 l
 • Eltávolítható rozsdamentes acél teaszűrő közvetlenül a vízforralóban való felhasználáshoz
 • Melegentartási funkció A víz hőmérsékletének a beállított hőmérsékleten tartása érdekében
 • Gyors vízmelegítés
 • Automatikus kikapcsolási rendszer, ha a forráspontot vagy a beállított hőmérsékletet elérték
 • A hármas biztonsági rendszer biztosítja a biztonsági zár aktiválását túlmelegedés veszélye esetén, alapjáratban vagy az állványról történő eltávolítás esetén
 • A lapos rozsdamentes acél talpa alatt elrejtett fűtőelem könnyű karbantartást tesz lehetővé
 • Központi csatlakozó a vízforraló egyszerű elhelyezéséhez az alapon
 • A vízforraló működésének világos és hallható jelzése
 • Hely a tápkábel tekercseléséhez az állványban

További információk

Tömeg 1.85 kg
Méretek 26.8 × 18.5 × 24.3 cm
gyártó

Eta

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
 • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
 • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.