Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Tefal TEFG7314055 SERPENYŐ GRILL 26 CM DAILY COOK

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: TEFG7314055

Fogyasztói ár: 9 300 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Tefal TEFG7314055 SERPENYŐ GRILL 26 CM DAILY COOK termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Ergonomikus fogantyú

A Tefal Daily CookGrillező serpenyő innovációt hoz a mindennapi főzésbe, az otthon készített cheesburgerekhez szükséges, tökéletesre grillezett steakektől kezdve egészen az egyedi grillezett sajtos szendvicsekig. Ez az kiváló serpenyő biztonságos, erős és tartós. Barázdált grillezőaljjal és egy egész sor praktikus funkcióval rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a mindennapi főzés különlegessé válik. A Tefal márkával egy kis zsenialitás kiváló eredményeket biztosít!

Daily Cook grillező serpenyő: Főzés egy cseppnyi zsenialitással!

Egy kis zsenialitás kiváló hatással lehet a mindennapi életére! A Tefal Daily Cook innovatív grillező serpenyő a barázdált felületének köszönhetően megkönnyíti a főzést és kiváló grillezési eredményeket biztosít. A mindennapi főzés könnyűvé válik, a limés-fokhagymás csirkemelltől kezdve egészen a szaftos fajitas steakig vagy akár a tökéletesre grillezett sonkás-sajtos szendvicsig bezárólag. Minden a Daily Cook sorozatú edények okos és praktikus funkcióinál kezdődik: Minden a Daily Cook sorozatú edények okos és praktikus funkcióinál kezdődik: szegecselt fogantyú a palacsinta gond nélküli forgatásához, 100%-os tapadásmentes felület, amely megkönnyíti a konyhában töltött időt és innovatív Thermo-Signal™ technológia, amely biztonságot nyújt a főzéshez és a tökéletes és finom eredmények eléréséhez, minden nap. A Daily Cook sorozat kompatibilis az összes típusú főzőlappal – beleértve az indukciósat is – és zseniálisan jó segítőtárs a mindennapi főzésnél.

 • Termékcsalád: GRILL SERPENYŐ
 • Méret: 26 Cm
 • Anyag: NEMESACÉL
 • Hőforrás: INDUKCIÓ – GÁZ – ELEKTROMOS – KERÁMIA – HALOGÉN
 • Sütőben is használható: IGEN, 175°C-IG (beleértve AZ ÜVEG FEDŐKET)
 • Mosogatógépben mosható: IGEN
 • Belső bevonat/kivitel: TAPADÁSMENTES
 • Belső bevonat neve: TITANIUM 2X
 • Thermo-Spot (hőindikátor): IGEN
 • Külső bevonat/kivitel: FÉNYESRE POLÍROZOTT NEMESACÉL
 • Kiöntőperem: IGEN
 • Nyél típusa: Rögzített
 • Nyél színe: SZürke- Java Pepper Su
 • Magasság: 49.70 mm
 • PFOA mentes
 • Edény űrtartalma: 2.2QT/ 2.08L L
 • Talp átmérője (a főzőlemezzel érintkező rész): 200 cm

Elsőosztályú rozsdamentes acél
Minőség, amelyre minden nap számíthat: 10 éves jótállás vonatkozik a kiváló rozsdamentes acél edényfalra, amely kiváló teljesítményt és tartósságot biztosít a meghibásodás kockázata nélkül.

Szegecselt fogantyú
Az erőteljes fogantyú hézag nélküli illesztésű és tartós szegecselt kivitelben készült. Az erős és kényelmes fogás nagyobb biztonságot és hosszú élettartamot biztosít – egy apró részlet, kiváló eredménnyel.

Tapadásmentes Titanium felület
Ez a tartós fedőrétegekkel ellátott kiváló felület kiválóan bírja a mindennapi terhelést és olyan tapadásmentes teljesítményt nyújt, amely akár kétszer tovább bírja a Tefal standard felületeihez képest.

Biztonságos tapadásmentes felület.
Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében, – és minden kompromisszum nélkül – eleget téve a biztonsági előírásoknak, egyetlen általunk gyártott serpenyő sem tartalmaz PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot – a gond nélküli főzés érdekében. A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. PFOA mentesen, az érvényben lévő jogszabályokkal összhangban Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (nincs benne Pb és Cd), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.

Thermo-Signal™ technológia
Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet, a Thermo-Spot® pont piros színűre vált. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes, finom ételek mindennapi elkészítését.

Egyszerű grillezés
Saját konyhája kényelmében akár olyan lédús grillezett ételeket is elkészíthet, mint a limés-fokhagymás csirkehús vagy a grillezett sajtos szendvics.

TELJES INDUKCIÓS TECHNOLÓGIÁS SERPENYŐ: 
Kiváló hőeloszlás és egyenletesen átsült ételek napról napra, az ütésállóságra tervezett erős edényaljnak köszönhetően, amely elejét veszi az idő múlásával keletkező deformálódásnak.

 Teljes kompatibilitás
Teljes mértékben kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal: alkalmas a gáz-, elektromos-, üvegkerámia- és indukciós tűzhelyeken való használatra.

Világelső a konyhai edények terén*
A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy a főzési eredmények mindig tökéletesek legyenek – ami egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza. [Forrás: Euromonitor International Limited, Edition Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018.-as évi adatok.]

Energiatakarékos főzés 
Eko-tipp: A továbbfejlesztett THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a tökéletes sütéshez szükséges pontos hőmérsékletet, amellyel elejét veszi az edény sütés előtti hosszú ideig tartó felmelegítéséből eredő energiapazarlásnak.

Gyorsabb eredmények a főzésnél
Eko-tipp: Ha az alapanyagokat apróbb darabokra szeleteli, az étel gyorsabban megfől, így ezzel időt és energiát takarít meg.

A környezetet kímélő főzés:
Eko-tipp: A TEFAL terméksorozata lehetővé teszi a hozzáadott zsír nélküli főzést. Ez nem csak az egészsége szempontjából fontos, hanem a környezetet is kíméli vele. Az állati eredetű fehérjefogyasztás korlátozása kulcsfontosságú a környezet terhelésének a csökkentése terén. Ez többek között az olyan tejtermékeket is érinti, mint pl. a vaj.

További információk

Tömeg 1.15 kg
Méretek 7.8 × 27.7 × 43.4 cm
gyártó

Tefal

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
 • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
 • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.