Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Tefal TEFG7334055 SERPENYŐ 26 CM DUETTO+

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: TEFG7334055

Fogyasztói ár: 8 400 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Tefal TEFG7334055 SERPENYŐ 26 CM DUETTO+ termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Rozsdamentes acél edények 2 az 1-ben a könnyű és kényelmes főzéshez!
Tefal G7334055 Duetto+ Grillserpenyő, 26 cm

A Duetto+ rozsdamentes acél serpenyő lehetővé teszi, hogy kevesebb időt töltsön a konyhában és többet azokkal, akiket szeret. Prémium minőségű rozsdamentes acélból gyártva, szegecselt nyéllel, melyet hosszú távra terveztek.

Ez a robosztus serpenyő tökéletes megoldást nyújt az omlettektől kezdve a húspogácsák elkészítéséig. A hosszantartó, strapabíró tapadásmentes bevonat és a kényelmes hő indikátor mindig tökéletes eredményeket garantálnak.

A Duetto+-szal készítsen ízletes fogásokat a családjának napról napra.
Az ízletes fogások elkészítése minden nap még sosem volt ilyen egyszerű. Grillezett csirkétől kezdve az ellenállhatatlan quesadillákig, a Duetto+ a tökéletes edénycsalád mely segít, hogy időt takaríthasson meg a konyhában és inkább a szeretteivel tölthesse azt.
Prémium minőségű rozsdamentes acélból gyártva, a Duetto+ hosszú távra lett tervezve. Belülről egy kimagaslóan ellenálló és hosszantartó tapadásmentes bevonat gondoskodik az egyszerű főzésről és takarításról, miközben kívülről egy ellenálló, szegecselt nyél garantálja a biztonságot.
Az elegáns dizájn minden konyhában megállja a helyét.
Ezek a serpenyők Thermo Signal technológiával vannak ellátva a mindennapi tökéletes eredmények érdekében. Minden hőforrással kompatibilis, beleértve az indukciót is.

További információk

Tömeg 1.15 kg
Méretek 7.8 × 43.4 × 27.7 cm
gyártó

Tefal

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.