Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Xiaomi XIAMIJIAROBOROCKS5MAXWHIT ROBOTPORSZÍVÓ

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: XIAMIJIAROBOROCKS5MAXWHIT

Fogyasztói ár: 186 900 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Xiaomi XIAMIJIAROBOROCKS5MAXWHIT ROBOTPORSZÍVÓ termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

A Roborock S5 Max az alap S5 modell továbbfejlesztett változata. A Max név mellett számos frissítést adtak a népszerű robot porszívóhoz, az eredeti változat gyengeségeit követve. Amit javítani lehetne javítani, és ami jól működött, megmaradt.

A Roborock S5 Max bemutatja:
Maga az adaptív algoritmus tervezi a szoba körül a legoptimálisabb útvonalat – a robot nem fut ad-hoc
A fejlett navigációnak köszönhetően a tisztítás akár 20% -kal is gyorsabb
Különböző helyiségekre különféle tisztítási módszereket választhat
Kissé meghosszabbított akkumulátor-élettartam – most akár 3 órát vákuumszivattyúzhat
A víztartály térfogata 280 ml-re növekedett – nedves tisztítás a nagyobb terület lefedésére
Megszünteti az alkalmi vízszivárgás problémáját

Automatikus útvonal-beállítás
A beépített 14 érzékelőből álló készlet térképezi otthonát. A négymagos processzorral és a kifinomult navigációs algoritmussal együtt a porszívó automatikusan létrehoz egy optimális útvonalat, az egyes helyiségek alakja és az akadályok eloszlása ??alapján.

Az eredmény akár 20% -kal gyorsabb tisztítási folyamat, mint az elődeké.

Az érzékelők más funkciókat is nyújtanak, például elkerülhetik a lépcsőn történő leesést vagy a falak szükségtelen ütközését. A falak mentén történő tisztításhoz a porszívó pontosan 10 mm-re fut a fal mentén, és egy kis kerek kefe biztosítja, hogy ez a terület tökéletesen tiszta legyen. Mozgáskor a porszívó képes megbirkózni a felület kissé egyenetlen rendellenességeivel, és akár 2 cm magas akadályt is képes legyőzni..

Többszörös tisztítás emberi beavatkozás nélkül
A kibővített 280 ml-es víztartály 65 négyzetméter befogadására képes. Egy ilyen területű lakás akár háromszor is megtisztíthatja a porszívót egy víz feltöltés céljából. A fokozatosan csökkenő vízszint alacsonyabb mop-nyomást jelenthet. Az S5 Max modell esetében ezt a problémát megoldják, és a nyomás a porszívózás kezdetétől a végéig stabil 300g.

Az összes szennyeződést 460 ml-es tartályba gyűjtik, és a porszívó figyelmezteti Önt, ha a tartályt ki kell üríteni. Hasonlóképpen, a porszívó figyelmeztet az alacsony töltésről. Ennek azonban nem kell zavarnia, amikor 20% -ra csökken, a porszívó automatikusan megszakítja a műveletet, elindul a töltőállomáshoz, és az újratöltés után megkezdi a munkavégzést ott, ahol abbahagyta. A gyártó kijelenti, hogy legfeljebb 3 órás folyamatos porszívózást végez.

Vezérlés mobiltelefonon keresztül
Az összes szükséges beállítást elvégezheti az okostelefonon. Miután letöltötte a MiHome-ot, beállíthatja a pontos időpontokat, amikor a porszívó elkezdi a szennyeződések leküzdését, vagy egyszerűen utasításokat adhat a takarításhoz munka közben. Egyebek mellett beállíthatja a mop szívóteljesítményét vagy páratartalmát a helyiséghez (a felülettől függően), amelyben a Roborock található. A no-go zónák szintén problémát jelentenek. Szoftver segítségével beállíthatja azokat a területeket, ahol a porszívó nem használhatja a felmosórongyot, vagy egyáltalán nem léphet be a területre. Kerülje a nedves szőnyegek használatát.

Egyéb szolgáltatások
A porszívó követi a modern trendeket és lehetővé teszi a hangvezérlést. A porszívó térfogata kissé alacsonyabb, mint az előző modellnél. Ezzel szemben a szívóteljesítményt 2000 Pa értéken tartottuk, a por jobb felszívódása mellett.

A csomag tartalmazza
1x Robot
1x Újratölthető dokk
1x Hálózati adapter
1x Mop-állvány
1x Mop
1x Vízálló párna

Márka
Xiaomi
Cikkszám
1948
Adatlap

Kapcsolat:
Wi-Fi
Egyéb jellemzők:
Motor teljesítmény 58 W, szívónyomás 2000 pA-ig, 14 érzékelő, SLAM út számítási algoritmus, mosható HEPA szűrő, faltisztítás, 280 ml víztartály, gumi lökhárító, 460 ml szemétkosár, 60 db zajszint
Méretei:
35,30 x 35,00 x 9,65 cm
Súlya:
3.50 kg
Elemek:
14.4V / 5200mAh Li-Ion, built-in, up to 180 min vacuuming
Anyaga:
ABS műanyag
Szín
Fehér

További információk

Tömeg 3.5 kg
Méretek 10 × 40 × 40 cm
gyártó

Xiaomi

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.