Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Tp-link TPLTAPOH100 OKOS IOT HUB

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: TPLTAPOH100

Fogyasztói ár: 9 900 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Tp-link TPLTAPOH100 OKOS IOT HUB termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Tapo Smart IoT Hub + csengő/sziréna

  • Teljes otthoni lefedettség – Tartsa folyamatosan kapcsolatban az aleszközöket a robusztus vezeték nélküli hálózaton keresztül.
  • Alacsony fogyasztású vezeték nélküli protokoll – A csatlakoztatott eszközök energiahatékonyan működnek, hosszabb készenléti időt ígérve. 
  • Tapo Ecology – Csatlakozzon akár 64 okoseszközzel (érzékelők, okosgombok, TRV) a magával ragadó intelligens otthoni élményért.
  • Intelligens riasztás – A Tapo intelligens érzékelőivel együttműködve tájékoztatja Önt a biztonsági vagy egyéb problémákról.
  • Intelligens csengő – Ajtócsengőként működik, személyre szabott és állítható csengőhangokkal.

Az átjáró a Tapo Ecosystem-be

Az IoT létfontosságú átjárójaként növeli az intelligens eszközök hálózati elérhetőségét (akár 64-ig). Az alacsony fogyasztású vezeték nélküli protokollnak köszönhetően energiahatékony működést biztosít.

Azonnali riasztás

Ha a csatlakoztatott érzékelők bármilyen gyanús mozgást észlelnek, a H100 biztonsági okokból gyorsan 90 dB-en belül riasztást küld.

Okos csengő

Annak ellenére, hogy távol van az ajtótól, hallhatja a csengőhangokat, miközben a látogatók megnyomják az intelligens gombot vagy más okoseszközöket az ajtón.

További információk

Tömeg 0.2 kg
Méretek 6.2 × 6.5 × 12.3 cm
gyártó

Tp-link

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.