Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Vegital VEGSMILE NÖVÉNYI ITALKÉSZÍTŐ

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: VEGSMILE

Fogyasztói ár: 59 900 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Vegital VEGSMILE NÖVÉNYI ITALKÉSZÍTŐ termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Vegital Smile -1,2 l űrtartalmú növényi italkészítő

Vegital Smile növényi italkészítő – mosolyt csal az arcokra

Büszkén mutatjuk be legújabb készülékünket, a Vegital Smile 1,2 l-es növényi ital – és leveskészítőt!

A készüléket  2-3 fős családoknak ajánljuk, akik valamiért nem tudnak, vagy nem akarnak tejet inni, de azt szeretnék valamilyen alternatívával pótolni. A készülék multifunkciós, így nemcsak növényi tejhelyettesítőket, hanem sokféle egészséges italt és ételt is tudsz vele készíteni, rövid és egyszerű előkészületet követően csupán egyetlen gombnyomással.

A tejhelyettesítők készítése a „kisujjában” van, és még azon sem kell törnöd a fejed, hogy milyen alapanyagból szeretnéd elkészíteni a vágyott tejpótlót, tejszínhelyettesítőt, levest, kását, juice-t, hiszen a Vegital ehhez is megadja a segítséget receptek, jótanácsok formájában.

A készülék – mint minden Vegital gép – nagyon egyszerűen működtethető: megfőzi és ledarálja az alapanyagokat, így nincs szükség előfőzésre, párolásra, hiszen szinte mindent, úgy ahogy van, beletehetünk a készülék tartályába. Ha növényi italt készítünk, mehet bele nyersen a rizs, a zab, a kókuszreszelék, vagy bármilyen olajos mag is. Zöldség vagy gyümölcs alapú ételeknél, italoknál mindössze kisebb darabokra kell vágnunk az alapanyagokat.

A készülék belső tartálya rozsdamentes acélból készült, ami igen könnyen tisztítható és a magvak, magas keményítőtartalmú alapanyagok kevésbé tapadnak meg rajta.

Ezeknél a modelleknél – bár a programok elnevezései változatlanok – egyes funkciók kifinomultabbá váltak, amelyeket a magyar receptekhez, alapanyagokhoz igazítottunk.

A Smile növényi italkészítőben készülhetnek:

Főzött
• krémlevesek zöldségekből, gyümölcsökből
• darabos levesek, raguk
• kásák, mártások, bébiételek
• növényi tej- és tejszínhelyettesítő italok hüvelyesekből, gabonákból, magvakból, gumókból

Hideg (csak darálással készülő)
• dzsúzok, smoothiek, turmixok

Lássuk, milyen programokkal rendelkezik:

1. Krémlevesek zöldségekből, gyümölcsökből (Smooth soup):

Zöldség- és gyümölcs krémlevesek főzésére alkalmazható program, akár egynemű, akár vegyes alapanyagokból. (25- 30 perc)

2. Darabos levesek, raguk (Chunky soup):

Ez a program alkalmas olyan levesek és raguk főzésére, amelyek hozzávalói csak megfőnek, de egyben maradnak (hagyományos levesek, raguk). A programban darálási funkció nincs. (25-30 perc)

3. Kása program (Cereal):

Kásák és tejszínhelyettesítők készítésére alkalmas program. Szárazanyag darálására nem, csak kizárólag folyadék hozzáadásával alkalmazható! (30-35 perc)

4. Növényi tej- és tejszínhelyettesítő italok szójababból, hüvelyesekből (Soybean):

Növényi italfőző program, amellyel szójababból és hüvelyes alapanyagból készíthetők tej- és tejszínhelyettesítő italok. (25-30 perc)

5. Dzsúzok, smoothiek (Juice):

Automatikus turmixolás. Főzés nélküli program, amellyel nyers ételek és italok, smoothie-k, juice-ok készíthetők. (5 perc)

6. Növényi tej- és tejszínhelyettesítő italok magvagból és gumókból (Five grain):

Növényi italfőző program, amellyel magvakból, gumókból készíthetők tej- és tejszín helyettesítő italok (25-30 perc)

Műszaki jellemzők:
Űrmérték: 1000-1200 ml
Tápfeszültség: 220-240 V/50-60Hz
Fűtés teljesítmény: 800W
Motor teljesítmény: max. 170 W

A készülék tulajdonságai összefoglalva:
6 program választási lehetőség
Extra finomdaráló (nano griding) tulajdonság
Talpba épített fűtőszál
Szilikon tömítés
Többszörös védelmi egység (túlcsordulás, motor túlmelegedés…)
24 hónap garancia
Súly: 2,3 kg

A Vegital Smile növényi italkészítő automatát ajándék kézi szűrővel és adagolópohárral, kétnyelvű (magyar-angol) informatív díszdobozban szállítjuk, amelyek oldalán megtalálhatók a gép jellemzőin kívül az alapreceptek is. A készülékhez részletes – az elmúlt 10 évben megszerzett tapasztalatainkat is magába foglaló – használati útmutatót mellékelünk, amelyben lépésről lépésre leírtuk a használati információkat. Ez nagy segítség a kezdeteknél, ezért érdemes az első használat előtt alaposan átolvasni.

A dobozon található QR kódok által, egy okostelefon segítségével néhány másodperc alatt bármikor elérhető a használati útmutató, további receptek és a gyakran ismételt kérdések (GYIK) is.

További információk

Tömeg 2.6 kg
Méretek 30 × 30 × 45 cm
gyártó

Vegital

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.