Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Yenkee YENYMC20 MIKROFON ÁLLVÁNY

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: YENYMC20

Fogyasztói ár: 17 300 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Yenkee YENYMC20 MIKROFON ÁLLVÁNY termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

TÁMOGATOM ALKOTÁSODAT
Itt van a streamingek, a podcastok és az élő közvetítések korszaka. Minőségi mikrofonnal a hangfelvétellel kapcsolatos előkészületek biztosan nem érnek véget. Nem szükséges azonban a nyakadba venni a lábad, inkább a mikrofonokat. Az állítható helyzetnek köszönhetően, a tartós alumínium konstrukcióval, belső rugókkal és beépített kábelvezetékkel garantáltan kielégítem minden igényed a tökéletes hang- vagy szófelvétel terén.
 

MINDENNEL MEGBIRKÓZOM
Nem ijedek meg semmilyen stúdió- vagy számítógép-mikrofontól. Könnyedén kezelem a standard 3/8” vagy 5/8"" menetet. Ezt a kompatibilitást a csomagban szállított 3/8” 16 mm-es dugós 5/8"" 27 mm-es hüvelyű adapternek is köszönhetem. Ennek az adapternek köszönhetően az európai vagy amerikai mikrofonok csatlakoztatása teljesen problémamentes.
 

TARTSD A SZÖGET!
A forgóim mozgékonyak, mint egy tornászé, így mindenképpen tetszeni fog a nagy rugalmasságom és az optimális beállítási szög, amelyben a mikrofont irányítani lehet. A forgóimat le is zárhatom, ami garantálja a stabil helyzetet pontosan az elképzeléseidnek megfelelően. Szilárdan egy helyben is állhatok. Néhány mozdulattal állandóra rögzítesz a munkafelülethez, így egy fikarcnyit sem mozdulok.

SPECIFIKÁCIÓ:
Anyaga acél/műanyag/alumínium
Teherbírás 1 kg
Max. magassági tartomány 949 mm
Karhosszúság 825 mm
Elforgatási szög 360°
Kar átmérője 45 x 23 mm
Rögzítő bilincsek távolsága 10 – 60 mm
A termék súlya 1,35 kg

További információk

Tömeg 1.82 kg
Méretek 8 × 98.5 × 11 cm
gyártó

Yenkee

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.