Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Eta ETA235390000 MASSZÁZS HENGER

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: ETA235390000

Fogyasztói ár: 15 300 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Eta ETA235390000 MASSZÁZS HENGER termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Ne csak a testen és a végtagokon, hanem az arcon is ügyeljünk nyirokrendszerünkre. A gyengéd vibrációs masszázs az egyik legegyszerűbb, de nagyon hatékony technika a nyirokrendszer stimulálására. Kényeztesse magát egy pillanatnyi pihenéssel, és hagyja magát kényeztetni otthona kényelmében. Az ETA Fenité vibrációs masszázshenger test- és arcmasszázsra alkalmas. Az intelligens érintésérzékelőnek köszönhetően a rezgések csak akkor kapcsolnak be, ha a görgő érintkezik a bőrrel.

Fedezze fel a vibrációs masszázs hatásait
A vibráló masszírozóhenger hatékonyan ellazítja a bőr pórusait, így az utókezelés során növeli a bőr krémek és szérumok felszívó képességét. Az arcmasszázs emellett serkenti a vérkeringést és serkenti a nyirokkeringést. Az arc így színtelt és kisimult marad.

A felhordás első fázisában a henger nagyon nagy frekvenciával oszcillál, amikor érintkezik a bőrrel. A második fázisban a rezgések hatékonyan stimulálják az ereket. Mindez fájdalommentesen történik. A harmadik fázisban már serkenti a nyirokrendszert és a vérkeringést.

Mikroáram technológia
A vibrációs masszázsgörgő mikroáram technológiát alkalmaz, amely alacsony elektromos impulzusok segítségével stimulálja az arc izmait. Ezalatt nagyobb az ATP termelése, amely táplálékként szolgál a sejtek számára, és ezáltal lehetővé teszi a sejtek hatékonyabb működését. Ugyanakkor stimulálódik a kollagén és az elasztin, aminek köszönhetően a bőr simább és összességében fiatalosabb megjelenésű.

A görgő működtetéséhez 2 db AAA elem elegendő, amit a csomag nem tartalmaz.

Leírás

 • arc- és testmasszázsra alkalmas
 • forgó mágneses rendszer
 • Okos mozgásszenzorok
 • masszíroz
 • javítja a vérkeringést
 • simít
 • 2 db AAA elemmel való működés (csomagolás nem tartalmazza)
   

További információk

Tömeg 0.115 kg
Méretek 8.9 × 5.3 × 20.1 cm
gyártó

Eta

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
 • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
 • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.