Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Tefal TEFG7122255 LÁBAS NYELES + FEDŐ 16 CM DAILY COOK

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: TEFG7122255

Fogyasztói ár: 10 300 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Tefal TEFG7122255 LÁBAS NYELES + FEDŐ 16 CM DAILY COOK termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Biztonságos és állítható méretű fedő, amely elejét veszi a szennyeződésnek

A Tefal Daily Cook lábas innovációt hoz a konyhájába a mindennapi főzésnél, az otthoni szószok elkészítésétől kezdődően, az egész család számára készült karamelles desszertekig bezárólag. Ez az kiváló lábas biztonságos, erős és tartós. Egy egész sor praktikus funkcióval rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a mindennapi főzés egyszerűbbé válik. A Tefal márkával egy kis zsenialitás kiváló eredményeket biztosít!

Daily Cook lábas : Főzés egy cseppnyi zsenialitással!

Egy kis zsenialitás kiváló hatással lehet a mindennapi életére! A Tefal innovatív Daily Cook rozsdamentes acél lábasa megkönnyíti a főzést. A mindennapi főzés, a finom chillitől és az ízletes főtt kukoricától kezdve egészen az otthon készült popcornig és a sűrű és egészséges levesekig bezárólag, csupán gyerekjáték. Minden a Daily Cook sorozatú edények okos és praktikus funkcióinál kezdődik: Egyedülálló kialakítású, állítható méretű üvegfedő, amely rendkívül könnyen tisztítható és tiszta tűzhelyet biztosít, de figyelemreméltó az ergonomikus fogantyú is, amely kényelmes fogást és praktikus főzést tesz lehetővé. A serpenyő belső oldalán elhelyezett, jól látható mérőjelek egyszerű és tökéletes eredményeket biztosítanak. A Daily Cook lábas kompatibilis az összes típusú főzőlappal – beleértve az indukciósat is – és zseniálisan jó segítőtárs a mindennapi főzésnél.

Elsőosztályú rozsdamentes acél: 10 év garancia
Sajátítsa el teljes a konyhaművészetet a 10 éves garancia, a legjobb minőségű rozsdamentes acél és a csúcsminőségű gyártás által kínált magabiztossággal. Élvezze a biztonságos főzést a hosszú élettartamú robusztus és tartós serpenyővel.

Okos, részben álló fedő
Időt takarít meg azzal, hogy a munkafelület tiszta marad! Az okos formatervnek köszönhetően a fedő a konyhapultra állítható.

Ergonomikus fogantyú
Ergonomikus fogantyú a biztonságos főzés és a kényelmesebb használat érdekében.

Könnyen leolvasható mérce jelek
A jól látható, praktikus mérőjelek megkönnyítik a tökéletes eredmények elérését.

Üvegfedő gőzkimenettel
Az okos formaterv lehetővé teszi a főzés könnyű felügyeletét, a gőz kivezetésére szolgáló nyílás pedig a biztonságos és egyszerű főzést segíti, amelynél megmarad az alapanyagok teljes íze és lédússága.

Mosogatógépben elmosható
A rozsdamentes acél sokáig új felületként hat, még rendszeres használat és mosogatógépben történő elmosás esetén is.

Teljes indukciós technológia
Élvezze a kiváló hőeloszlást és az egyenletesen átsült ételeket napról napra, az ütésállóságra tervezett erős edényaljjal, amely elejét veszi az idő múlásával keletkező deformációk megjelenésének.

 Kompatibilitás a tűzhelyekkel Minden típusú tűzhellyel kompatibilis + az indukcióssal is  
Valamennyi tűzhelytípussal kompatibilis (gáz, elektromos, kerámia) + az indukcióssal

Tefal: világelső a konyhai edények terén*
Csak a Tefal képes ilyen hosszú garanciát adni a főzés tökéletes eredményeire. Még egy ok arra, hogy a Tefalt válassza. * Független szakértői panel adatai, 2016, márkák szerinti eladás, konyhai edénykategória meghatározása

Eko-tipp: Energiatakarékos főzés
Forradalmian új módszer: A fedő használata segít megtartani a hőt a főzéshez és pároláshoz, amivel energiát takarít meg.

Eko-tipp: Víztakarékos, gazdaságos főzés
A mérőjelek használata a főzésnél megkönnyítik a főzéshez szükséges pontos vízmennyiség kimérését, ily módon csökkentve a víz felmelegítésére használt energia mennyiségét.

Eko-tipp: Víztakarékos, gazdaságos főzés
Hagyja az edényről leázni az ételmaradékot a folyó víz alatti súroláshoz képest. Az ételmaradékok ezt követően már könnyen eltávolíthatók.

Eko-tipp: Takarítson meg energiát a főzésnél
A főzésnél győződjön meg arról, hogy a tűzhely méretéhez megfelelő méretű edényt használja, annak érdekében, hogy az edényalj lefedje a főzőfelületet. Ily módon energiát takarít meg minden főzésnél.

További információk

Tömeg 1.26 kg
Méretek 11 × 17.6 × 33.7 cm
gyártó

Tefal

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.