Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Eta ETA035390000 KOZMETIKAI ULTRAHANGOS SPATULA

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: ETA035390000

Fogyasztói ár: 22 500 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Eta ETA035390000 KOZMETIKAI ULTRAHANGOS SPATULA termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Kozmetikai ultrahangos spatula  ETA Fenité Sonic Clean 0353 90000

 • A bőr mélytisztítása 24000 Hz frekvenciájú ultrahangos rezgésnek köszönhetően
 • Pattanások és mitesszerek elleni prevenció
 • Elhalt hámsejtek és sminkmaradványok kényelmes eltávolítása
 • Arcbőr finomítása és a finom ráncok kisimítása
 • Kollagén és elasztikus rostok stimulációja a finomabb és rugalmasabb bőrért
 • A kozmetikai szerek felszívódásának javítása
 • 2 teljesítményszint
 • 2 működési mód (bőrtisztítás, kozmetikai szerek bedolgozása)
 • 2 cserélhető kezelőfej az arc különböző részeihez
 • A kezelőfejek tartós rozsdamentes acélból készültek, hosszú élettartammal rendelkeznek
 • Akkumulátor 3,7 V, Li-Ion
 • Max. 60 perc üzemidő
 • Töltési idő 2 óra
 • Az üzemi folyamatot és a töltést jelzőlámpa világítása jelzi
 • USB kábellel való töltés (csomagolás tartalmazza)

Emelje új szintre bőrápolási rutinját az ETA Fenité Sonic Clean kozmetikai ultrahangos bőrtisztítóval. A 24 000 Hz frekvenciájú ultrahangos rezgésekkel mély tisztítást biztosít arcbőrének. A kozmetikai spatula hatékonyan távolítja el arcáról az elhalt hámsejteket, a sminkmaradványokat és a szennyeződéseket. A bőre egyszerűen ragyogni fog!
Tökéletes ápolás minden bőrtípus számára
Arcbőrünk sok környezeti hatásnak van kitéve a nap folyamán. Napi smink, por és környezeti szmog vagy zsír és izzadság, ami a mindennapi tevékenységek során keletkeznek. A bőr tisztítása és megfelelő ápolása az alapja annak egészségének, szépségének, és lassítja az öregedést is.
A kozmetikai ultrahangos spatula minden bőrtípusra és minden korosztály számára alkalmas. A rendszeres bőrápolás minden életkorban szükséges, nemcsak a nők, hanem a férfiak számára is. A kozmetikai bőrtisztító használata csökkenti a pattanások és mitesszerek kialakulását.
2 üzemmód
Az ETA Fenité Sonic Clean ultrahangos spatula 2 bőrápolási módot kínál. A tisztító mód gyengéden és biztonságosan távolítja el az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket. Az ultrahangos vibráció lehetővé teszi a felesleges faggyú hatékony eltávolítását, így megelőzi a mitesszerek és a kellemetlen pattanások kialakulását.
A bedolgozó funkció segít abban, hogy bőre jobban felszívja az arcápoló krémeket és szérumokat. A kezelés után a bőr lényegesen puhább, rugalmasabb lesz, és úgy fogja érezni, mintha most hagyta volna el a szépségszalont.
Mindkét módban beállíthat magasabb vagy alacsonyabb teljesítményszintet, pontosan bőre igényei szerint. A csomag tartalmaz két cserélhető kezelőfejet az arc különböző területeihez – egy keskeny fejet az orrhoz, a száj és a szemek környékére, valamint egy széles fejet az archoz, a homlokhoz, az állhoz és a nyakhoz.
A biztonság az első
Az ETA Fenité Sonic Clean kozmetikai ultrahangos bőrtisztító óvja bőre érzékenységét, és gyengéden és biztonságosan tisztítja azt. Ebben segít az automatikus kikapcsolás funkció is, amely 10 perc folyamatos működés után kikapcsolja a spatulát. Nem kell attól tartania, hogy túlterheli bőrét. A készüléket mindig nedves bőrön vagy Sonic spatula géllel tisztított arcbőrön használja.
A 3,7 V-os Li-ion feszültségű akkumulátornak köszönhetően a spatula egyetlen töltéssel akár 60 percig is működik, míg a töltési idő körülbelül 2 órát vesz igénybe. Magát a töltést és a működést világító lámpa jelzi, amelyeknek köszönhetően mindig áttekintést kap az összes üzemmódról. A kozmetikai spatula töltése mikro USB kábelen keresztül történik, amely a csomag részét képzi.

További információk

Tömeg 0.33 kg
Méretek 20.9 × 10 × 6 cm
gyártó

Eta

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
 • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
 • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.