Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Berlinger Haus BERBH2505A KÉSKÉSZLET 6 RÉSZES FA

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: BERBH2505A

Fogyasztói ár: 6 600 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Berlinger Haus BERBH2505A KÉSKÉSZLET 6 RÉSZES FA termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Termék részletek

A 6 részes késkészlet, fa, egy kiváló minőségű konyhai eszközkészlet, amely magas teljesítményű rozsdamentes acél pengével és elegáns fa mintázatú fogantyúval rendelkezik. Ezek a kések mindazt nyújtják, amire egy otthoni szakácsnak szüksége lehet, és most egy mágneses díszdobozban is elérhetők.

Termék tulajdonságai:

Anyaga: A kések rozsdamentes acél pengékkel rendelkeznek, amelyek hosszú élettartammal és kiváló vágási teljesítménnyel büszkélkednek. A márvány bevonat a pengék tartósságát és könnyű tisztíthatóságát növeli.

Kések méretei:

  • Séf kés: 20 cm
  • Kenyérvágó kés: 20 cm
  • Santoku kés: 17,5 cm
  • Univerzális kés: 12,5 cm
  • Santoku kés: 9 cm
  • Hámozó kés: 9 cm

Mágneses díszdoboz: A készlet egy praktikus mágneses díszdobozban érkezik, amely nemcsak a kések tárolását segíti, de elegáns kiegészítést is nyújt a konyhádnak.

Színe: A kések fekete pengékkel és fa mintázatú fogantyúval rendelkeznek, ami esztétikusan elegáns megjelenést kölcsönöz nekik.

Antibakteriális: A rozsdamentes acél pengék antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek, így az ételek elkészítése mindig higiénikus marad.

Nem hagy foltot: A kések nem hagynak foltot az ételeken, így azok mindig vonzóan néznek ki a tányérodon.

Nem tartja meg az étel szagait: A pengék nem tartják meg az ételek szagait, így nincs veszélye az ízek keveredésének.

Ergonomikus puha tapintású fogantyú: A fogantyúk ergonomikusan tervezettek és puha tapintásúak, így kényelmes fogást biztosítanak, és nem csúsznak ki a kezedből.

Elegáns kialakítás: A kések elegáns kialakításukkal nemcsak hasznos konyhai eszközök, hanem díszítőelemek is a konyhádban.

ECO-barát: Ezek a kések PFOA, LEAD és kadmiummentesek, így biztonságosak és környezetbarátok.

A 6 részes késkészlet, fa, ideális választás minden olyan személynek, aki értékeli a minőségi konyhai eszközöket és szeretné stílusosan felszerelni konyháját. Használd ezeket a késeket mindenféle vágási és szeletelési feladathoz, és élvezd a könnyű használat és a kiváló minőség nyújtotta előnyöket!

További információk

Tömeg 0.77 kg
Méretek 2 × 36.5 × 40 cm
gyártó

Berlinger Haus

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.