Leírás
Kenyérsütő ETA Delicca Mini 8149 90001, fekete
Egészséges házi kenyér teljesen automatizált készítése, 12 előre beállított programmal. GLUTÉNMENTES, LEKVÁR, JOGHURT és SAJÁT programok.
- A teljesen automatikus előkészítés biztosítja a dagasztást, a kellő kelesztést, a minőségi sütést és az ezt követő melegen tartást anélkül, hogy Ön beavatkozna
- Többcélú felhasználás:
- különböző típusú kenyerek (sós, édes, fehér, teljes kiőrlésű vagy gluténmentes) sütése, különböző típusú tészták, lekvárok, sütemények, piték, kekszek, aprósütemények, joghurtok stb.
- SAJÁT program a kenyérkészítési fázisok egyéni beállításához, kéreg színe beállítható (3 fokozat beállítása)
- Sütőforma tapadásmentes bevonattal a könnyű tisztítás érdekében
- 1 keverőlapát
- Praktikus összecsukható fogantyú a tartály kényelmes kezeléséhez
- Fedél betekintő üvegablakkal az egyszerű ellenőrzéshez
- Kijelző, amely az elkészítés állapotát mutatja
- Hangjelzés, amely jelzi a további összetevők hozzáadásának lehetőségét
- 15 órás időzítő – késleltetett indítási funkció
- Automatikus hőmérséklet fenntartó funkció (60 perc)
- Teljesítményfelvétel 600 W
Tartozékok: sütőforma, keverőlapát, adagolópohár, mérőkanál, horog
12 előre beállított program
- 1. KLASSZIKUS – fehér búza- és barna rozskenyérhez készült, gyógynövényekkel és mazsolával ízesített kenyérhez is
- 2. GYORS – fehér, búza- és rozskenyér gyors elkészítéséhez készült. Ebben a módban a kenyér kisebb és sűrűbb a közepe.
- 3. ÉDES – édes típusú kenyér sütésére szolgál, ropogósabb héjjal, mint klasszikus programmal történő sütéskor.
- 4. TELJES KIŐRLÉSŰ – teljes kiőrlésű kenyér sütésére szolgál alacsony gluténtartalmú lisztből.
- 5. GLUTÉNMENTES – gluténmentes kenyér készítésére szolgál.
- 6. TÉSZTA – a tészta dagasztásához / keveréséhez, majd sütés nélküli kelesztéséhez készült. A tészta elkészítéséhez különböző hozzávalókat használhat különböző típusú tésztákhoz, süteményekhez (pl. Zsemle, pizza stb.).
- 7. DAGASZTÁS – csak a tészta dagasztására szolgál (kelesztés nélkül). A tészta dagasztásakor különböző összetevőket használhat különböző típusú kenyerekhez, tésztákhoz (pl. Zsemle, pizza stb.).
- 8. SÜTEMÉNY – hozzávalók gyúrására / keverésére tervezték (pl. Süteményhez, lepényhez), amelyeket ezután előre meghatározott ideig sülnek.
- 9. LEKVÁR – Dzsem vagy lekvár elkészítésére szolgál friss gyümölcsből.
- 10. JOGHURT – házi joghurt elkészítésére szolgál.
- 11. SÜTÉS – barna kenyér, piskóta, aprósütemény sütésére készült.
- 12. CUSTOM – a kenyérkészítési fázisok egyedi beállítására szolgál