Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Jvc JVCTHE631B HANGPROJEKTOR

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: JVCTHE631B

Fogyasztói ár: 62 800 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Jvc JVCTHE631B HANGPROJEKTOR termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Tökéletes kiegészítő a JVC Televíziókhoz

Ha azt szeretnénk, hogy otthon a kanapéról nézve is minőségi, elragadó hangzással nézhessünk kedvünkre való műsorokat, akkor érdemes a televíziónkat külső hangszóróval kiegészíteni.  A legjobb megoldás a TV hangminőségének javítására a JVC által kínált soundbarok valamelyike.
 
A JVC TH-E631 soundbar a 2.1.csatornahangzással és vezeték nélküli mélynyomóval ideális kiegészítő mindenkinek, aki otthon is szeretne mozi színvonalú élményben részesülni a TV nézése közben, a nappali kényelmében. A tökéletes hangélményről a beépített hangszínszabályozók gondoskodnak, melyek a kiválasztott módnak megfelelően állítják be a hangzást, legyen szó akár sportesemény vagy filmnézésről, zene, vagy beszélgetés hallgatásáról. Emellett természetesen a felhasználó a saját igényeire szabva is be tudja állítani a hangszínt, és egyúttal a mély és magas hangok egyensúlyát.

Feledhetetlen filmélmény

A JVC TH-E631 soundbar elsősorban a 2.1-es csatornahangzásnak és a 220W-os összteljesítménynek köszönhetően nyűgözi le felhasználóit. A készülék hosszú megjelenése 4 hangszórót rejt, kettőt a bal- és kettőt a jobb oldali csatornákhoz, elsősorban a kimagasló filmélmények érdekében.

Élvezze a dübörgő basszust

A zenei és filmprodukciókban a mély hangok és a basszus elengedhetetlen részt képeznek, melyek kiemelése tovább fokozhatja a hatást. Az erős basszusreflexes vezeték nélküli mélynyomó gondoskodik róla, hogy a lehető legnagyobb hatást gyakorolja a film- vagy zenei élmény. A mélynyomó automatikusan csatlakozik a hangprojektorhoz, ha az be van kapcsolva, ezért nem szükséges a vezetékkel történő összeköttetés.

Film, zene, hangzás…

A JVC TH-E631 soundbar széles körű felhasználást tesz lehetővé, mely elsősorban az audiobemenetek lehetőségeinek köszönhető. A legfontosabb az ARC (Audio Return Channel) funkcióval ellátott audio bemenet, A legjobb hangminőség érdekében javasoljuk, hogy a TV készüléket a HDMI-kábellel csatlakoztassa a soundbarhoz. A HDMI CEC funkciónak köszönhetően a soundbar a TV-vel egy időben is ki- és bekapcsolható, és a TV-ről távirányítóval vezérelhető.

A soundbar és a TV közötti megfelelő csatlakozásra alkalmas egy audiokábel is, az optikai bemeneten keresztül.

Emellett kényelmesen tükrözheti a zenei tartalmait a soundbarra a Bluetooth kapcsolaton keresztül, például mobileszközéről. A soundbar támogatja a bluetooth 5.1 verzióját, mely támogatja az A2DP, AVRCP profilokat.

További lehetőséget rejt magában az MP3 fájlok külső USB-meghajtóról történő lejátszásának támogatása is, mellyel akár 32 GB méretű eszközt is csatlakoztathat a készülékhez, de rendelkezésre áll akár az AUX bemenet is lehetséges csatlakozási módként.

A hangforrások között kényelmesen válthatunk a távirányító, vagy az soundbar oldalán található gombok segítségével.

A csomagolás tartalmaz a soundbar fali rögzítéséhez alkalmas készletet, valamint egy LINE-IN kábelt is.

Funkció

 • 2.1 csatornás soundbar, vezeték nélküli mélynyomóval
 • Teljes teljesítmény 220 W (RMS)
 • HDMI ARC / CEC támogatása
 • Vezeték nélküli Bluetooth streamelés
 • USB bemenet
 • MP3 formátum támogatása
 • Hangszínszabályozók
 • Konzol a falra rögzítéshez
 • Távirányító

Specifikációk
Bluetooth V 5.1 – profilok támogatása A2DP, AVRCP  Soundbar: Frekvenciatartomány 120 Hz – 20 kHz, teljesítmény 120 W Subwoofer: Frekvenciatartomány 40 Hz – 120 Hz, teljesítmény 100 W   USB bemenet (max. 32 GB) Szélesség: 87 cm Hálózati tápellátás

Csatlakozók
1x HDMI ARC bemenet Optikai audio bemenet Koaxiális audio bemenet USB bemenet AUX in bemenet

Fali rögzítőkészlet LINE-IN kábel

További információk

Tömeg 6.5 kg
Méretek 17.5 × 99 × 36 cm
gyártó

Jvc

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
 • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
 • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.