Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Sencor SENSHP5207CH HAJVÁGÓ

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: SENSHP5207CH

Fogyasztói ár: 8 400 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Sencor SENSHP5207CH HAJVÁGÓ termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Leírás

 • Kontúrnyíró a tökéletes stílushoz
 • Extra csendes nagysebességű motor
 • Élhosszúság 40 mm

A Sencor SHP 5207CH hajnyíró készülék kiválóan alkalmas a haj vagy a szakáll formázására, igazítására. Fésűs feltét nélkül használható hajnyíráshoz, de a nyírás magasság állítható 1,0 és 20 mm közötti tartományban. A hosszabbító kiegészítőfej nélkül a nyakon lévő kis szőrszálak is eltávolíthatók. Akkumulátorról és hálózatról egyaránt használható. A töltöttség szintet a beépített LED töltésjelző mutatja. A készülék egy extra csendes magas fordulatszámú motorral, ki/be kapcsoló gombbal, és ergonómikus markolattal rendelkezik, mely utóbbi megakadályozza, hogy kicsússzon a kézből.

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT
Fejlesztéskor fontos szempont a kényelmes használat figyelembevétele. A hajvágó készülékeinket úgy terveztük, hogy megakadályozza a hajszálak a vágópengék közé szorulását, így biztosítva a pontos precíz működést.

DIRECT DRIVE TECHNOLÓGIA
A technológia lehetővé teszi, hogy a készüléket az elektromos hálózathoz csatlakoztatva azonnal használni lehessen, akkor is, ha az akkumulátor teljesen le van merülve. Nem kell megvárni az akkumulátor feltöltését. Amennyiben a készülék akkumulátora a használat közben lemerül, akkor a hajnyírót az adapteren keresztül csatlakoztassa az elektromos hálózathoz, és folytassa a készülék használatát.

HOSSZÚSÁG BEÁLLÍTÁS EGYSZERŰEN
A készülék típusától függetlenül, a Sencor hajvágók hosszúságának beállítása rendkívül egyszerűen végezhető el. Legyen az manuális vagy digitális módon történő beállítás. Az SHP 5207CH hajnyíró egy 40 mm szélességű, rozsdamentes acélból készült vágófejjel rendelkezik, valamint a csomagban 2 különböző hosszúságot biztosító feltétet fog találni.

FÉSŰS FELTÉTEK
A fésűs feltétek cseréje rendkívül egyszerű módon elvégezhető. Egyszerűen csúsztassa a feltétet a vágófejhez és készen is van. Az eltávolítása hasonló módon végezhető el. A csomagban 2 különböző mérethez tartozó feltétet talál, amelyekkel 10 és 20 mm hosszúságban, míg feltétek nélkül a forgókapcsolós szabályozóval 1 és 20 mm között tud hosszúságot választani.

BEÉPÍTETT AKKUMULÁTOR
A készülék működést egy beépített 3,7 V, 600 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor biztosítja. Egy töltéssel akár 90 percen keresztüli folyamatos munkavégzés biztosított. A beépített gyorstöltő technológiának köszönhetően, az akkumulátor akár 2,0 óra alatt teljesen feltölthető, ez négyszer gyorsabb, mint a hagyományos hajnyírók esetén. Az akkumulátor kapacitásáról egy LED töltöttség jelző gondoskodik. A töltés micro USB csatlakozón keresztül történik, így a világon szinte bárhol feltölthető.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT
A Sencor SHP 5207CH hajnyíró teljes mértékben biztonságos eszköz. A készüléket úgy terveztük meg, hogy nem lehet a veszélyes feszültségű elektromos részekhez hozzáérni. A készülék azonban nem rendelkezik folyó vagy fröccsenő víz elleni védelemmel. A víz a készülékbe folyhat, ami a készülék károsodáshoz vezethet. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését.

CSOMAG TARTALMA

 • Hajnyíró készülék
 • 2x különböző hosszúságot biztosító feltét
 • Olaj
 • Tisztító ecset
 • Töltő

További információk

Tömeg 0.314 kg
Méretek 12.6 × 6.4 × 20.6 cm
gyártó

Sencor

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
 • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
 • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.