Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Rowenta ROWCF5710F0 HAJFORMÁZÓ

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: ROWCF5710F0

Fogyasztói ár: 12 400 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Rowenta ROWCF5710F0 HAJFORMÁZÓ termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Sima, egyenes hajat szeretnél, de félsz a károsodástól? Az egyedülálló Rowenta CF5710F0 Instant Straight Elite hajvasaló kefével napi használat mellett is megőrizheted a hajad egészségét. Az kefe széles felülete már az első húzás után kiegyenesíti a hajat. A felfűtött sörték és a kerámialapú turmalin nagyon finoman bánnak a hajszálakka, ezért nem kell aggódnod a sérült haj miatt. Az ion generátor kiküszöböli a statikus elektromosságot és a nem kívánt kócolódást. A Rowenta Instant Straight Elite kefének köszönhetően egyetlen természetes mozdulattal megfésülöd és kivasalod a hajadat, és a tökéletes frizura egész nap kitart.

A Rowenta CF5710F0 Instant Straight Elite hajvasaló kefe legfontosabb jellemzői

 • Kombinálja a vasalást és a fésülést
 • Időt takarít meg és könnyen használható
 • Fűtött sörték és kerámia felület gondoskodik a hajról
 • Az ion generátornak köszönhetően a haj nem lesz feltöltve elektromossággal
 • A Rowenta hajvasaló kefével a hajad fényes és egészséges lesz
 • Automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik
 • Fényes egyenes haj könnyen és gyorsan

A Rowenta cég hajvasaló keféje optimális 210°C-os hőmérsékletet biztosít, amely minden hajtípusnál alkalmazható. Digitális kijelzővel, elforduló vezetékkel és ergonómikus alakzattal rendelkezik, hogy a vasalás számodra a legkényelmesebb legyen. Az egyszerű és gyors használatot minden esetben el fogod ismerni. Ezenkívül az egyedülálló technológiának és a kerámia sörtéknek köszönhetően az Instant Straight Elite kefe használata utan a hajad fényes, puha és vakítóan csillogó lesz.

További információk

Tömeg 3.846 kg
Méretek 31.5 × 20 × 26 cm
gyártó

Rowenta

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
 • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
 • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.