Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Sencor SENSHS0920BK HAJFORMÁZÓ

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: SENSHS0920BK

Fogyasztói ár: 10 500 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Sencor SENSHS0920BK HAJFORMÁZÓ termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Termékleírás

  • KeratinCare+ technológia
  • Beépített LED hőmérséklet ellenőrző skála
  • 5 különböző hőmérséklet szint

A Sencor SHS 0920BK hajsütővas 33 mm átmérővel és magas színvonalú KeratinCare+ kerámia felülettel lett felszerelve. Számos lehetőséget nyújt még a rövid hajú felhasználók számára is. Készítsen loknikat, a szabályozható teljesítménnyel könnyen személyre szabhatja hajformázóját, így biztos lehet benne, hogy haja a legnagyobb törődést kapja. Ön választhatja ki a hajának megfelelő hőmérsékletet 140 és 220° között. Az aktuális hőmérsékletet a beépített LED hőmérséklet skálán van lehetősége ellenőrizni.

KERATINCARE + KERÁMIA FELÜLET
Mindennemű hő technológián alapuló hajformázás igénybe veszi a hajszálakat. A Sencor ezért minőségi keratinnal impregnált kerámiából készítette el a hajformázó felületét. Ennek köszönhetően, a hajformázó használatakor keratin kerül be a hajba, ami biztosítja a megfelelő ápolást. A végeredmény tökéletes frizura, mely fényes és egészséges megjelenésű marad.

MINDÖSSZE EGY PERC ÉS HASZNÁLATRA KÉSZ
Az idő megtakarítása érdekében ez a termék gyors fűtőrendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a hajsütővas akár egy perc alatt felmelegedjen a kívánt hőmérsékletre! Ez az üzemmód tehát jelentősen felgyorsítja a fürdőszobai rutint. Amint a készülék készen áll a használatra, a bekapcsolást jelző LED folyamatos világításával jelzi az Ön részére.

HŐMÉRSÉKLETI SZINTEK 140 ÉS 220 °C KÖZÖTT
Minden hajtípushoz más hőmérséklet szükséges. A Sencor ezért szerelte fel a hajsütővasat öt fokozatú hőmérséklet-beállítással. A legalacsonyabb hőmérséklet 140 °C-nál kezdődik és húsz fokos ugrások után 220 °C-on ér véget. A finomabb hajat jobb alacsonyabb hőmérsékleten formázni, a vastag hajhoz éppen ellenkezőleg magasabb hőmérsékletet célszerű választani. Az egyes szintek kényelmes szabályozása érdekében a terméken egy hőmérsékleti skála található, ahol a szintek LED lámpákkal vannak ellátva, így láthatja, hogy melyik hőmérsékletet választotta. A dióda mindig a hajsütővas felmelegedési fokán világít a hőmérsékleti skálán.

FORGÓKÁBEL
A hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelnek köszönhetően nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT
A Sencor SHS 0920BK hajformázó biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel és automatikus kikapcsolás funkcióval van felszerelve, amely egy óra inaktivitás után kikapcsolja magát. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A hajsütővas az integrált állványra helyezhető, melyben könnyen felmelegszik, ugyanakkor a készüléket használat után az állványban hagyhatja kihűlni.

CSOMAG TARTALMA

  • Hajformázó készülék
  • Integrált állvány

További információk

Tömeg 0.567 kg
Méretek 37 × 6.3 × 10.2 cm
gyártó

Sencor

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.