Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Sencor SENSHS8550BK HAJFORMÁZÓ

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: SENSHS8550BK

Fogyasztói ár: 13 600 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Sencor SENSHS8550BK HAJFORMÁZÓ termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Termékleírás

A Sencor SHS 8550BK meleglevegős hajformázóval könnyedén készíthet el különböző stílusú frizurákat. Számos lehetőséget nyújt még a rövid hajú felhasználók számára is. Hét különböző méretű és típusú fej gondoskodik a gyönyörű végeredményért. Készítsen loknikat, vagy volumennel emelje meg a tövektől hajkoronáját, a szabályozható hőfúvással könnyen személyre szabhatja hajformázóját, így biztos lehet benne, hogy haja a legnagyobb törődést kapja. Ionizációs funkciójának köszönhetően megvédi a hajat a statikus elektromosságtól és helyreállítja a természetes fényét.

"COOL CARE" ÉS IONIZÁLÓ FUNKCIÓ
A "Cool care" gomb együtt használható bármelyik teljesítmény-fokozattal és a frizura megfelelő fixálására szolgál a meleglevegős szárítás után.  A Sencor forrólevegős hajformázó a haj gyors szárításához a gyökerektől egészen a hajvégekig negatív ionokat használ és ezért a hő megfelelően van felhasználva. A negatív ionok csökkentik a statikus elektromosság kialakulását és segít a frizurát tökéletes kondícióban tartani azzal, hogy a nedvességet, ami mélyen a hajszerkezetbe jut, megköti.

KÉT FOKOZATÚ HŐMÉRSÉKLET ÉS SEBESSÉG
A Sencor mindig tudja, hogyan tegye könnyebbé az irányítást az Ön számára, és hogyan lepje meg. Két különböző hőmérséklet fokozat közül választhatja ki a hajának éppen megfelelőt. Ha finom, festett vagy sérült haja van, azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékletet használjon. Ha a haja egészséges, dús vagy erős, nyugodtan használja magasabb hőmérsékletű fokozatot.

EGYSZERŰEN CSERÉLHETŐ TARTOZÉKOK
Készítsen minden nap más és más frizurát kedvére. A Sencor lehetővé teszi, hogy a hét minden napján más frizurával kápráztassa el ismerőseit. 7 különböző kialakítású, egyszerűen cserélhetők formázó tartozékot talál a készülék csomagolásában.

 • Légáramlat szűkítő: a haj szárításához, akár fókuszáltan
 • Körkefe (átmérő 20 mm, munkahossz 95 mm): ideális választás göndörítéshez
 • Fél kefe (szélesség 39 mm, munkahossz 90 mm): lágy és viszonylag rövid haj formázására
 • Kerek kefe visszahúzható tüskével (átmérő 28 mm, munkahossz 100 mm): a kényelmesebb fésülést teszi lehetővé
 • Nagy kerek kefe (átmérő 31 mm, munkahossz 110 mm): erős, természetesen göndör hajhoz ideális
 • Hajkiegyenesítő kefe (szélesség 38 mm, munkahossz 90 mm): az egyidejű fésüléshez, haj kisimításhoz
 • Hajsütővas (átmérő 18 mm, munkahossz 115 mm)

FORGÓKÁBEL ÉS PRAKTIKUS AKASZTÓFÜL
A hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT
A Sencor SHS 8550BK hajsütővas biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel lett felszerelve. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit.

CSOMAG TARTALMA

 • Forrólevegős hajformázó készülék
 • Légáramlat szűkítő
 • Körkefe
 • Fél kefe
 • Kerek kefe visszahúzható tüskével
 • Nagy kerek kefe
 • Hajkiegyenesítő kefe
 • Hajsütővas

További információk

Tömeg 1.172 kg
Méretek 41.7 × 7.2 × 29.7 cm
gyártó

Sencor

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
 • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
 • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.