Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Tcl TCL32S5400AF FULL HD ANDROID SMART LED TV

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: TCL32S5400AF

Fogyasztói ár: 77 000 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Tcl TCL32S5400AF FULL HD ANDROID SMART LED TV termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Leírás

A TCL S54 sorozat a keret nélküli vékony kialakítást, a HDR képminőséget és az Android TV-t ötvözi a végtelen könnyű szórakoztatás érdekében.

Azok számára készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni az elegancia, a képminőség és az általuk kedvelt tartalmakhoz való könnyű hozzáférés között. A TCL S54 sorozat családja minden tagja élvezheti kedvenc tartalmait.

A TCL S54 sorozat intelligensebb megtekintési élményt nyújt. Nézzen kasszasiker filmeket, streameljen alkalmazásokat és élvezze a többszereplős játékokat. A beépített Google Asszisztens* segítségével pedig többet és gyorsabban tehet. Tegyen fel kérdéseket, fedezze fel a legjobb tartalmakat, vezérelje otthonában lévő intelligens eszközöket – és csak a hangjával.

* A Google Asszisztens bizonyos nyelveken és országokban nem érhető el. A Google Asszisztens használatához internet-/adatkapcsolat szükséges. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye hálózatfüggő, és előfordulhat, hogy nem érhetők el minden területen.
* A hangalapú keresés használatához mobiltelefonról, táblagépről vagy speciális mikrofonnal felszerelt távirányítóról, pl. RC902V mikrofonról kell használni.

Éles képminőség
Élvezze a Full HD megtekintési élményt, amely kétszer jobb felbontást (1920 x 1080 pixel) kínál, mint a normál HDTV-k az élesebb és élesebb kép érdekében.

Fokozott kontraszt, színek és részletek
A HDR jelentősen bővíti a kontraszt és a színek tartományát.
A HDR pontosan reprodukálja a világos és sötét árnyalatokat precíz színekkel és részletesebb képekkel.

Micro Dimming a jobb kontraszt érdekében
A Micro Dimming több ezer különálló zónában elemzi a TV képét a fényerő beállításához. A képminőség jelentősen javult a jobb vizuális élmény érdekében, különösen sötétben.

A Dolby Audio gazdag, tiszta, erőteljes hangzást biztosít a tévében
Hozza ki a legtöbbet tartalmaiból a dinamikus, kiváló minőségű térhatású hangzással a Dolby Audio segítségével. Akár filmeket, TV-műsorokat, online videókat vagy koncerteket néz, a Dolby Audio garantálja az Ön elvárásainak megfelelő hangminőséget.

Több hang – hang a fejhallgatóba és a TV-ből egyszerre

Ez a TV egyidejűleg képes lejátszani a hangot a belső hangszórókon és a csatlakoztatott fejhallgatón keresztül a 3,5 mm-es csatlakozón vagy Bluetooth-on keresztül. Mindkét hangerőszint külön szabályozható. A háztartás egyik tagja élvezheti a TV hallgatását fejhallgatón keresztül anélkül, hogy hangosan játssza le a tévét.

Könnyű végtelen szórakozás
A TCL Android TV az egyszerű és korlátlan szórakoztatásért, mindig a legjobb minőségben.

Az Android TV beépített Google Home-tal és Google Asszisztenssel* érkezik. Keresse meg a legújabb kasszasikert, nézze meg a nagy meccs pontszámát, vagy tompítsa el a fényeket – mindezt anélkül, hogy elhagyná, amit Ön nézek.
Az Android TV lehetővé teszi a tartalom közvetlen TV-re történő átküldését is. Az olyan innovatív funkciók, mint az egyszerű feladatváltás, többfelhasználós fiókok vagy oldalbeállítások, amelyek biztosítják, hogy a család minden tagja kedvenc tartalma mindig az első helyen legyen.

A TCL Android TV-k korlátlan tartalmat tesznek lehetővé, és mindig a legjobb minőségben: Netflix , Disney+ , Amazon Prime, YouTube , HBO GO, Spotify, Twitch, Kodi, Plex, Google Play filmek, Hulu, Rakuten és még sok más…

* A Google Asszisztens bizonyos nyelveken és országokban nem érhető el. A Google Asszisztens használatához internet-/adatkapcsolat szükséges. Adatdíjak vonatkozhatnak. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye szolgáltatástól, eszköztől és hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem érhetők el minden területen.

Az Ön által kedvelt alkalmazások már a tévéjén! 
Az Android TV-hez készült Google Play Áruházban bármit is érdekel – a Netflixtől a YouTube-on át a rengeteg játékig – van egy alkalmazás, amelyet biztosan szeretni fog. A mozihoz, sporthoz és videózáshoz szükséges összes alkalmazás letölthető a Google Play Áruházból.Az Ön által kedvelt alkalmazások már a tévéjén! 

Az Android TV-hez készült Google Play Áruházban bármit is érdekel – a Netflixtől a YouTube-on át a rengeteg játékig – van egy alkalmazás, amelyet biztosan szeretni fog. A mozihoz, sporthoz és videózáshoz szükséges összes alkalmazás letölthető a Google Play Áruházból.

Korlátlan filmek, tévéműsorok és még sok más
Nézz korlátlanul filmeket, tévéműsorokat és még sok mást most HDR minőségben.
A Netflix a világ egyik legnagyobb internetes TV-csatornája, számos olyan programjával, amely mindenki számára kínál valamit. Nézze meg a csak neked tervezett programokat, beleértve a Netflix eredeti sorozatait, valamint díjnyertes filmeket és dokumentumfilmeket.

Nézze meg a YouTube-ot HDR minőségben
A YouTube segítségével láthatja, hogy az egész világ mit néz, a legnépszerűbb zenei videóktól kezdve a videojátékokon át a népszerű szórakoztató műsorokig, a híreken és még sok máson keresztül. Iratkozzon fel a csatornákra, ossza meg barátaival, és nézze meg bármilyen eszközön. Most pedig HDR minőségben is elérhető.

Elegáns keret nélküli kivitel
Nincs keret az előlapon a nagyobb képernyőért és több képért, amit szeretsz.
Ez a karcsú dizájnkoncepció nem csak egy elegáns kivitelezés, hanem egy olyan tartós is, amely beleolvad életterébe.
Az Art Design időtlen darabja, amely kiemeli és tökéletesen illeszkedik életterébe.

 

Műszaki adatok

 • Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR-ben (X1): 27 W
 • Készenléti üzemmód energiaigénye: 0,5 W
 • Tápegység: 220-240V ~ 50Hz
 • Teljesítmény értékelése: 63 W
 • Bekapcsolt üzemmódban az energiaigény HDR-ben (X1): 45 W
 • EEI osztályú HDR (X1): G
 • Automatikus kikapcsolás
 • EEI osztályú SDR (X1): F
 • Ólom jelenléte
 • Hálózati készenléti üzemmód energiaigénye: 2,00 W
 • Csúcsfénysűrűség arány: 70%
 • Állvány nélkül: 3,30 kg
 • A termék mérete állvány nélkül: 716 / 424 / 7-43-77 mm
 • Nettó tömeg / Bruttó tömeg: 3,40 / 5,00 kg
 • Állvány szélessége és mélysége: 684 / 180 mm
 • Csomagolás mérete (SzxMaxM): 800 / 506 / 125 mm
 • Termék mérete (SzxMxM): 716 / 467 / 180 mm
 • Vesa a termék csonkjához és állványához: 87-138 mm

További információk

Tömeg 5 kg
Méretek 12.5 × 80 × 50.6 cm
gyártó

Tcl

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
 • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
 • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.