Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Sencor SENSEP530BTBK FÜLHALLGATÓ BT TWS

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: SENSEP530BTBK

Fogyasztói ár: 8 100 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Sencor SENSEP530BTBK FÜLHALLGATÓ BT TWS termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

 Leírás

VEZETÉK NÉLKÜLI FÜLHALLGATÓ MIKROFONNAL
Érintéses vezérlés
Bluetooth 5.1
Prémium kivitel

STABIL ZENEHALLGATÁS UTAZÁSAI KÖZBEN
Minőséget, stílust keres? Kalandokkal teli, szabad életet akar élni? A stabil zeneátvitel érdekében Bluetooth 5.1-gyel ellátott SENCOR SEP 530BT ergonomikus és vezeték nélküli mikrofonos fülhallgató elviszi abba a világba, amelyet keres. A kompakt töltőtok a 230mAh kapacitású akkumulátorral akár háromszor is képes 100 %-ra feltölteni a fülhallgatót. A töltőtok univerzális bemeneti portja USB-C csatlakozóval van ellátva, amely nagyon gyors energiafeltöltést tesz lehetővé.

TELJES KÖRŰ CSATLAKOZTATHATÓSÁG
A stabil és akár 10 méteres vezeték nélküli zeneátvitelt a Bluetooth 5.1 verzió biztosítja. Ez a verzió teljes mértékben kompatibilis az iOS és Android operációs rendszerekkel. A fülhallgatót használhatja kedvenc számai lejátszására, vagy olyan hosszan beszélgethet a barátaival, ahogy csak szeretne. A lejátszási idő egy feltöltéssel körülbelül 5 óra a hangerőtől függően.

EGYETLEN ÉRINTÉSSEL VEZÉRELJE
A fülhallgató kitűnő ergonómiája támogatja a kényelmes zenehallgatást és az érintőfelület segítségével az egyszerű kezelést.

További információk

Tömeg 0.071 kg
Méretek 18.7 × 7.5 × 3.2 cm
gyártó

Sencor

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.