Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

G3 Ferrari G3FG10150 FORRÓLEVEGŐS SÜTŐ

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: G3FG10150

Fogyasztói ár: 70 400 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) G3 Ferrari G3FG10150 FORRÓLEVEGŐS SÜTŐ termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

A forró levegős sütő, amely megduplázza az egészséges főzést. A G10150 Friggisano Duo készen áll arra, hogy forradalmasítsa a sütők világát, mind a forró levegős sütőkét, mind a hagyományos olajsütőkét. Miért? Mert a két technológia legjavát ötvözi, lehetőséget kínál arra, hogy két különböző ételt egészségesen és ízletesen főzzön, forrón és ropogósan együtt tálalhassa fel.

A forró levegős sütő, amely megduplázza az egészséges főzést

A G10150 Friggisano Duo készen áll arra, hogy forradalmasítsa a sütők világát, mind a forró levegős sütőkét, mind a hagyományos olajsütőkét. Miért? Mert a két technológia legjavát ötvözi, lehetőséget kínál arra, hogy két különböző ételt egészségesen és ízletesen főzzön, forrón és ropogósan együtt tálalhassa fel.

A forrólevegős sütő működésének köszönhetően akár 80%-kal kevesebb zsírral is készíthet ropogós krumplit. Az AIR FRY funkció gyors forrólevegő-keringtetési technológiája valójában lehetővé teszi, hogy gyorsan olyan magas hőmérsékletet érjen el, hogy az étel kívül ropogós, belül pedig puha legyen, mint ha hagyományos módon sütnénk, de a szépsége az, hogy mindezt olaj felhasználása nélkül tehetjük meg!

Mindenkinek megvan a kedvenc étele

Mindenkinek megvan a maga ízlése, de a Friggisano Duo mindenkit boldoggá tesz, mert ez a készülék többet ad, mint a legjobb forró levegős sütők. Ez egy kéttartályos fritőz, amely lehetővé teszi két különböző étel egyidejű elkészítését anélkül, hogy az ízeket összekeverné. A speciális SYNC funkcióval egyszerre fejezi be mindkét főzést, így együtt tálalhatja forrón és ropogósan az ételeket.

Az egész család számára főzhet ezzel az új, 8 literes sütővel, amely két független, egyenként 4 literes tapadásmentes tartájra van osztva. Sült krumplit mindenkinek? A DUAL COOK funkcióval megduplázhatja az adagokat, és mindkét rekeszben ugyanazt a főzést állíthatja be, akár 1.800 grammos súlyig.

Sokféleképpen lehet egészségesen főzni

Ha mindig új ötleteket keres az egészséges főzéshez az íz feláldozása nélkül, a Friggisano Duo-val még könnyebb lesz étvágygerjesztő és változatos menüt készíteni. A 8 főzési módnak köszönhetően különféle ételeket grillezhet, süthet, melegíthet, száríthat, melegen tarthat vagy kiolvaszthat. Az IDŐZÍTŐ funkcióval és a 200°-ig állítható hőmérséklettel mindig tökéletes lesz a sütés, bármilyen módot is választ a receptjéhez. Nem tévedhet a SHAKE funkcióval: egy sípszó jelzi, ha eljött a keverés ideje.

Könnyen használható és tisztítható

A Friggisano Duo egy professzionális légkeveréses sütő eredményét garantálja, rendkívül egyszerű használat mellett. A kiválasztott beállításokat bármikor ellenőrizheti az áttekinthető és könnyen használható digitális kijelzőn.

A takarítás is gyerekjáték. Egyszerűen használjon nem súroló szivacsot és forró vizet a 2 kosaras olajsütő tapadásmentes tartályainak tisztításához.

Műszaki adatok:

 • 2 független főzőzóna
 • Teljes űrtartalom 8 liter (4L + 4L, 1.800g-ig)
 • Tartályok praktikus fogantyúval
 • Tapadásmentes tartályok és tálcák
 • Állítható időzítő és hőmérséklet (200 °C-ig)
 • Digitális kijelző
 • 8 főzési mód: forró levegős sütés, sült késztés, roston sütés, sütés, újra melegítés, szárítás, melegen tartás, sült krupmli készítés
 • SYNC funkció: egyszerre fejezi be mindkét főzést
 • SHAKE funkció: aktivál egy hangjelzést az étel összekeveréséhez
 • DUAL COOK funkció: megduplázza az adagokat, ugyanazt a sütést állítja be mindkét rekeszhez
 • Csúszásmentes lábak
 • Tápellátás: AC 220-240V ~ 50-60Hz
 • Teljesítmény: 1.700W
 • Méretek (Sz x Ma x Mé): 38,5 x 31 x 37 cm
 • Súly: 7,6 kg

 

 

 

További információk

Tömeg 7.6 kg
Méretek 36.7 × 44.7 × 43.6 cm
gyártó

G3 Ferrari

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
 • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
 • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.