Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Cuisinart CUICUSG6SE ELEKTROMOS SÓ ÉS BORSŐRLŐ

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: CUICUSG6SE

Fogyasztói ár: 27 900 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Cuisinart CUICUSG6SE ELEKTROMOS SÓ ÉS BORSŐRLŐ termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Cuisinart CUSG6SE Elektromos só és borsőrlő töltőállvánnyal, pearl grey

Ezzel az elegáns, tölthető elektromos só- és borsőrlő segítségével már egyetlen gombnyomással ízesítheti receptjeit. Elemek nélküli használat, rendkívül könnyű kezelés – egyszerűen fordítsa meg a malmot a só és a bors közötti váltáshoz. Gyönyörű gyöngyház szürke színével remekül fog kinézni a konyhapulton vagy az étkezőasztalon.

Tartsa a készüléket a töltőállványában, ami összegyűjti az esetleg kiszóródó őrleményeket, valamint biztosítja, hogy a fűszermalom mindig teljesen feltöltött legyen, amikor arra szüksége van. A két könnyen levehető tartályt megtöltheti sóval, borssal, különböző fűszernövényekkel, és tetszése szerint választhat a finom vagy durva őrlési beállítások közül. Rendkívül egyszerű a használata – csak győződjön meg arról, hogy az őrölni kívánt vég lefelé mutat, majd egyszerűen nyomja meg a gombot az adagoláshoz – tökéletes, ha szüksége van a másik kezére az étel megkeveréséhez. Mérőpohárral is rendelkezik, amely közvetlenül a malomra illeszkedik, így a főzés során könnyen ledarálhatja a receptekhez szükséges tökéletes mennyiséget.

Az elektromos só- és borsőrlő teljesen újratölthető, így soha nem kell cserélnie az elemeket – a teljes töltés körülbelül 20 perc folyamatos használatot tesz lehetővé.

Tulajdonságok:

 • Újratölthető, nincs szükség elemekre
 • A teljes töltés 20 perc folyamatos használatot tesz lehetővé
 • Egyszerű működés egy gombnyomással
 • 2 féle választható fűszertárolás
 • Fényjelzés, ha teljesen feltöltött
 • Finom vagy durva őrlési beállítások
 • Méret (a töltőállványban): 9cm x 11cm x 25,5cm

További információk

Tömeg 1.3 kg
Méretek 12 × 13 × 34 cm
gyártó

Cuisinart

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
 • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
 • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.