Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Tefal TEFB921S734 EDÉNYKÉSZLET 7 RÉSZES COOK EAT

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: TEFB921S734

Fogyasztói ár: 46 600 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Tefal TEFB921S734 EDÉNYKÉSZLET 7 RÉSZES COOK EAT termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

A főzés egyszerű és biztonságos elkezdéséhez.

Az otthoni főzés egyszerű lett: A Tefal Cook Eat konyhai edény készlet úgy lett kialakítva, hogy a főzés egyszerűen és simán menjen, az aggodalom mentes fogásokért, amik mindig tökéletesen sikerülnek. Strababíró anyagból, egyszerűen használható funkciókkal ez a bármire alkalmas edény készlet – beleértve a kötelező elemeket, mint a tökéletes pároló serpenyő és a sokoldalú lábasok üveg fedővel – arra lett kitalálva, hogy stresszmentessé tegye a mindennapi főzést. A robosztus, rozsdamentes acél napról napra garantálja a hosszantartó teljesítményt.

A Tefal Cook Eat konyhai edény készlet: Simán és Egyszerűen
Felfordulás nélkül készíteni házi fogásokat? Ne keressen tovább! A Tefal Cook Eat konyhai edény készlet a kulcs a simább és egyszerűbb főzéshez, időtálló teljesítménnyel téve stresszmentessé a főzést. Ezek a nagyszerű edények segítenek elindulni a főzés világában pillanatok alatt: Strapabíró rozsdamentes acél, melyre 5 év garancia jár, robosztus hézagmentes fogantyúk a stabil fogásért, mérési segédlet az edények belsejében, tiszta üveg fedők, melyek könnyebbé és gyorsabbá teszik a főzést. Nincs olyan lenyűgöző fogás, amit ne tudna megfőzni a tökéletes pároló serpenyővel, beleértve az ízletes mártásokat,  és a sokoldalú, üveg fedős lábasokkal. Fedezze fel, hogy miért a Tefal a világelső a konyhai edények terén és emelje új szintre az otthoni főzéseket.

Prémium rozsdamentes acél
Minőség, melyre számíthat napról napra: A legjobb minőségű rozsdamentes acél extrém tartóssággal, 5 év garanciával.

Szegecselt fogantyú
Ultra erős csavarokkal, a robosztus, hézagmentes fogantyú biztosítja a biztonságot és tartósságot az idő múlásával is. Kényelmes, biztos fogással, mely igazán különlegessé teszi.

Mérési segédlet
A főzés sosem volt egyszerűbb a könnyen olvasható beépített a mérési segédlettel, mely biztosítja a tökéletes pontosságot.

Fáradtságmentes szószok
Az ideális pároló serpenyő bármilyen típusú mártás könnyed elkészítéséhez.

Megbízható kialakítás
A tökéletes edény a lenyűgöző Bologani Spaghetti, főtt kukorica vagy akár popcorn ellkészítéséhez.

Üveg fedő
Felügyelje a főzést tökéletesen és kontrollálja a gőz kieresztést az elegáns üveg fedővel és a kényelmes, beépített gőz szeleppel.

Teljes indukció
Tökéletes hőelosztás és egyenletesen elkészült eredmények nap, mint nap, az extra vastag, magas keménységű edényaljnak köszönhetően, ami megakadályozza a deformálódást az évek alatt.

Teljes kompatibilitás
A teljes sokoldalúság érdekében minden hőforrással (gáz, elektromos, kerámia) kompatibilis, beleértve az indukciót is.

* Világelső a konyhai edények terén*
A Tefal keményen dolgozik, hogy biztosítsa a tökéletes főzési eredményeket. Még egy ok, hogy a Tefal válasssza! [*forrás: Euromonitor International Limited, Otthon és Kert 2021-es kiadás, márka szerinti eladás RSP, 2020-as adat]

Energiahatékony főzés
 Öko-tipp: Ha fedőt használ, könnyebben tarthatja a szükséges hőt főzés közben, kevesebb energiát felhasználva – nagyszerű módszer.

Takarítson meg energiát a tűzhelyen
Öko-tipp: Győződjön meg róla, hogy a megfelelő méretű tűzhelyet használja főzés közben, hogy biztosan az egész fűtő felületet lefedi az edény alja, az energiahatékonyabb főzés érdekében.

 • Anyaga: Rozsdamentes acél 
 • Tűzhely kompatibilitás: INDUKCIÓ-GÁZ-ELEKTROMOS-HALOGÉN-KERÁMIA
 • Sütővel kompatibilis: IGEN 210°C-IG (kivéve az üvegfedő)
 • Mosogatógépben mosható: IGEN
 • Belső kiaalkítás: TÜKÖR HATÁSÚ ROZSDAMENTES ACÉL
 • Külső kialakítás: TÜKÖRPOLÍROZOTT ROZSDAMENTES ACÉL
 • Fogantyú típusa: RÖGZÍTETT
 • Fedő anyaga: ÜVEG
 • Mérőjelzés: IGEN

További információk

Tömeg 7.6 kg
Méretek 30 × 23 × 54 cm
gyártó

Tefal

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
 • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
 • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.