Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Braun BRAMQ20001MWH BOTMIXER

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: BRAMQ20001MWH

Fogyasztói ár: 12 500 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Braun BRAMQ20001MWH BOTMIXER termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Leírás

Az új MultiQuick 2 akár kétszer finomabb eredményt* biztosít – a 600 wattos teljesítményű, továbbfejlesztett motortechnológia nagyobb teljesítményt biztosít, így könnyedén turmixolhatja kedvenc ételeit. Az egyszerű sebességszabályozáshoz és a kényelmes egykezes turmixoláshoz tervezett Easy 2 sebességszabályozó gombok logikusak és könnyen kezelhetők. Válasszon a két sebességfokozat közül, hogy gyorsan nagyszerű eredményeket érjen el. Csak kattintson és tartsa lenyomva, hogy finom mártásokat, turmixokat és desszerteket turmixoljon – minimális erőfeszítéssel. Ha pedig kreatívabbra vágyik, egy egyszerű csavarás elegendő a tartozékok átváltásához. Az EasyTwist rendszerrel gyorsan leveheti a turmixszárat, és a rendelkezésre álló tartozékok bármelyikét felcsatolhatja.

Korszerűsített motortechnológia

Akár 2-szer finomabb eredmények* – a 600 wattos teljesítményű, továbbfejlesztett motortechnológia nagyobb teljesítményt biztosít, így könnyedén turmixolhatja vagy habverővel keverheti kedvenc ételeit. *Vs. Braun MQ 100 dip mandulatejre.

Egyszerű 2 sebességes

Logikus és könnyen kezelhető, az Easy 2 sebességes lehetővé teszi a gyors, egykezes turmixolást. Válasszon a két sebesség közül, hogy gyorsan nagyszerű eredményeket érjen el.

Erőteljes 600 W-os motor
A gyors és egyszerű elkészítéshez.

EasyTwist rendszer
Egy egyszerű csavarás elegendő a tartozékok cseréjéhez. Az EasyTwist System gyors és egyszerű, az EasyTwist System segítségével gyorsan leveheti a keverőszárat, és a rendelkezésre álló tartozékok bármelyikét felcsatolhatja.

Mosogatógépben mosható
A használati utasításban talál részletes információt arról, hogy mely alkatrészek mosogatógépben moshatóak.

BPA-mentes, élelmiszerrel érintkező részek
600 ml-es BPA-mentes műanyag főzőpohár
A  600 ml-es műanyag főzőpohár BPA-mentes, és ml és floz mérőjelzéssel rendelkezik.

 

További információk

Tömeg 0.847 kg
Méretek 23.6 × 10.4 × 16 cm
gyártó

Braun

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.