Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Sencor SENSSS3000 BLUETOOTH HANGSZÓRÓ

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: SENSSS3000

Fogyasztói ár: 12 400 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Sencor SENSSS3000 BLUETOOTH HANGSZÓRÓ termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Leírás

Élvezze a kiváló hangzást és a vezeték nélküli szabadságot a Sencor SSS 3000 hangfallal! A Bluetooth technológiának köszönhetően akár 15 m távolságból is könnyedén elérheti telefonját, így bárhonnan hallgathatja kedvenc zenéit. Ráadásul az IPX4 védelem megvédi a hangfalat a vízpermetektől, így biztonságban használhatja akár nedves környezetben is. A TWS (True Wireless Stereo) funkció segítségével pedig párosíthat két Sencor SSS 3000 hangfalat sztereó rendszerbe, hogy valódi térhatást élvezhessen. Fedezze fel a Sencor hangfalak sokoldalúságát és élvezze a magával ragadó hangélményt!

TRUE WIRELESS STEREO – TWS TECHNOLÓGIA 
A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA
Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

MEGFELELŐ HANGZÁS, PARTI HANGULAT
Tapasztalja meg az erőteljes hangzást és a lenyűgöző fényeffekteket az akár 16 W teljesítményt nyújtó hangfalunkkal! A két középbasszus és két magassugárzó hangszóró biztosítja az optimális hangminőséget a 80 Hz – 20 kHz frekvenciatartományban. A beépített hangszínszabályozó módok lehetővé teszik, hogy testre szabja a hangzást az egyéni preferenciáinak megfelelően. Emellett a hangfalunk különböző színkombinációkkal és effektusokkal rendelkezik, így fokozhatja a zenehallgatás élményét. Ha viszont inkább a tiszta hangzásra koncentrálna, nincs akadálya a fényeffektek kikapcsolásának sem. Fedezze fel a hangfalunk sokoldalúságát és élvezze a magával ragadó hang- és fényélményt!

A CSATLAKOZÓK IGENIS FONTOSAK
Élvezze a zenehallgatás szabadságát és kényelmét a Bluetooth Audio 5.1 technológiával! Ez a legmodernebb vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakozzon készülékéhez és élvezze a zeneáramlást. Emellett a készülékünk rendelkezik a már jól ismert csatlakozókkal, mint a 3,5 mm sztereó jack és az USB, amelyek ideálisak a lejátszás szempontjából. Így bármilyen eszközt könnyedén összekapcsolhat, hogy kedvenc zenéit hallgathassa, anélkül hogy szüksége lenne bonyolult csatlakozókra vagy kábelekre. Fedezze fel a zenehallgatás egyszerűségét és gyorsaságát a készülékünkkel!

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • A lejátszási idő akár 7 óra (50% hangerőnél)
  • USB-C töltés
  • Tartozékok: USB töltőkábel, 3,5 mm külső kábel (Aux), felhasználói kézikönyv
  • Méretek: 255 x 110 x 87 mm
  • Tömege: 750 g

További információk

Tömeg 0.9 kg
Méretek 14 × 28 × 11.5 cm
gyártó

Sencor

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.