Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Yenkee YENYKM2007HU BILLENTYŰZET + EGÉR

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: YENYKM2007HU

Fogyasztói ár: 10 200 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Yenkee YENYKM2007HU BILLENTYŰZET + EGÉR termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

BILLENTYŰZET EGÉRREL EGY KÉSZLETBEN
Keresed az ideális kombinációt a számítógépedhez? Ismerd meg a YENKEE YKM 2007 vezeték nélküli készletét. Két részből állok – egy billentyűzetből és egy egérből, melyek egyetlen USB-csatlakozón keresztül kommunikálnak a számítógéppel. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli vevőkészülékkel az adás akár 10 méterre is biztosított. Ezen kívül találsz a csomagban egy USB-C redukciiót, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztass a modern laptopokhoz.
ELEGANCIA A FEKETE ÉS SZÜRKE ÉRINTÉSÉVEL
Én vagyok a megbízható megoldás az otthoni és irodai szórakoztatásodra. Vékony és elegáns testem kiváló minőségű anyagokból készült. A billentyűk a legmodernebb ollós kapcsolókon vannak elhelyezve a kényelmes gépeléshez, és szintén azonnali választ biztosítanak. Ezen kívül nagyon csendes is vagyok, így nem zavarom a környezetedet sem.
ERGONOMIKUS EGÉR
Ergonomikus kialakításomnak és kellemes érintésű felületemnek köszönhetően mind otthoni, mind irodai használatra is ideális választás vagyok. Balkezes és jobbkezesek is használhatnak. Az érzékenység 1600 DPI-ig állítható be, ami az optimális sebesség a dokumentumok kezeléséhez. Mindezt gazdagítja az a tény, hogy egy dizájnos kabátba vagyok öltöztetve, és így az asztal dísze vagyok.
MULTIMÉDIÁS BILLENTYŰZET
A készlet teljes méretű billentyűzetet tartalmaz pontos billentyű magassággal. A multimédia billentyűk a numerikus blokkal lehetővé teszik, hogy egyetlen billentyűvel elindítson vagy kezeljen néhány gyakran használt alkalmazást. Kis tömegének és vezeték nélküli technológiájának köszönhetően a kis méretű laptopokhoz használható, ahol a hosszabb szövegek írása gyakran nagy szenvedés.

További információk

Tömeg 0.36 kg
Méretek 21.5 × 13 × 8 cm
gyártó

Yenkee

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.