Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Yenkee YENYSM410 AUTÓS TARTÓ

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: YENYSM410

Fogyasztói ár: 4 700 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Yenkee YENYSM410 AUTÓS TARTÓ termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

INDULHATUNK?
Szeretsz utazni? Én is! Egyszerűen belém helyezed a mobiltelefonodat, amely praktikus navigációként szolgálhat. Otthon érzem magam a kocsiban, így nincs más dolgod, mint hogy a légkondicionáló rácsra felszerelj, ahol nem akadályozzam a kilátást, de még így is szemen leszek.
A GRAVITÁCIÓ ERŐS
Nem, nincs szükségem akkumulátorra, és nem kell csatlakoznom, hogy automatikusan tartsam a telefont. Ilyen egyszerű. A gravitáció és a három kar segítségével belém helyezed a telefont, és az fogva marad. Az eltávolítás szintén nagyon egyszerű. Egyszerűen emeld fel a telefont, és az oldalfogantyúk automatikusan kioldódnak, és a telefon máris szabad.
MINDENT MEGOLDOK
A gyártásnál nem hagytak figyelmen kívül semmi olyan tényezőt, amely egyszerűen a modern telefonokhoz tartozik. Üveg és fém. Ezek a felületek nagyon könnyen csúszhatnak, és a telefon véletlenül leeshet. Ezért van egy speciális gumiszerű felület a testemen, amely biztosan a helyén tartja a telefont, a hátlap anyagától függetlenül.

További információk

Tömeg 0.125 kg
Méretek 16.4 × 10 × 12 cm
gyártó

Yenkee

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.