Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Sencor SENSCM1122 AUTÓS HŰTŐTÁSKA 12V 22L

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: SENSCM1122

Fogyasztói ár: 26 000 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Sencor SENSCM1122 AUTÓS HŰTŐTÁSKA 12V 22L termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Próbája ki a Sencor nagy teljesítményű, gyönyörű kialakítású SCM 1122 autós hűtőtáskáját. Kialakításának köszönhetően bárhol használhatja az úton, a víz mellett, a kempingben vagy akár a nyaralóban is. Kompakt méreteinek köszönhetően könnyű a súlya és a nagy fogantyúval kényelmesen hordozható. A hideg csemegék így mindig az Ön közelében lesznek. Ideális útitárs minden utazáshoz. Emellett a hatékony hőszigetelésnek és a hatékony hőelemnek köszönhetően belső hőmérsékletét akár 20 °C-kal alacsonyabban is képes tartani, mint a környező levegő hőmérséklete.

KIS SÚLY ÉS ENNEK ELLENÉRE MEGFELELŐ TÉRFOGAT
Ennek a terméknek a kiváltsága természetesen az utazó kivitel. Ilyen helyzetben pontosan két dologra van szükség – hogy a hűtőtáska a lehető legkisebb legyen, és mégis sok legyen benne a hely. Ez a táska mindkét követelménynek megfelel. Súlya mindössze 4,5 kg, térfogata eléri a 22 l-t. Kényelmesen elhelyezhet benne mindent, ami csak eszébe jut.

HIDEG ITALOK ÉS ÉTELEK BÁRHOL ÚTKÖZBEN
Egy hűtőtáskának képesnek kell lennie egy fontos dologra. Ez természetesen az alacsony hőmérséklet fenntartásának képessége. Ezt a készülék tökéletesen teljesíti. Igazán erős hűtőelemmel és hatékony hőszigeteléssel rendelkezik. Ezek együttesen biztosítják, hogy normál körülmények között a hűtőtáska belsejében a hőmérséklet akár 20 °C-kal alacsonyabb is lehet, mint a külső hőmérséklet.

TELJESÍTMÉNY KÖZVETLENÜL AZ AUTÓBÓL MINDEN UTAZÁSHOZ
A tápellátás esetében a Sencor egy nagyon hatékony megoldással állt elő. Mivel ezt a terméket elsősorban utazásokhoz és kirándulásokhoz szánják, tápellátását egy 12 V-os aljzathoz csatlakoztatott kábel biztosítja. Ilyen például az autókban is megtalálható. 145 cm-es tápkábellel csatlakoztathatja a hátsó ülésen és a csomagtartóban található aljzatba is. Amint csatlakoztatva van a tápforráshoz, a hűtőszekrény automatikusan hűteni kezd. Ugyanakkor biztosítékkal van ellátva, amely érzékeli, hogy a feszültség megfelelő-e, azaz 12 V. Ha nem, a készülék biztonságosan kikapcsol. Így az autó akkumulátorának nem kívánt kisülése megszűnik.

BÁRMILYEN UTAZÁSHOZ MEGFELELŐ KONSTRUKCIÓ
Ezt a hűtőtáskát úgy alakították ki, hogy könnyen magával viheti bárhová. A kertben, kiránduláson, vagy akár pikniken. A könnyű kezelést megkönnyíti praktikus fogantyúja, amelynek a fedele támasztékaként is szolgál. Csak nyomja az alsó széléhez. Így sokkal könnyebben megtalálja a dolgokat. A karbantartás is meglehetősen egyszerű. Használat után csak törölje le a felületét egy nedves szivaccsal vagy ronggyal.

CSOMAG TARTALMA

 • Autós hűtőtáska
 • 12 V hálózati kábel

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

 • Autós hűtőtáska
 • A hűtőszekrény űrtartalma: 22 l
 • Tápellátás: DC 12V
 • Szín: Narancssárga
 • Magasság: 46 cm
 • Szélesség: 45 cm
 • Mélység: 28 cm
 • Tömeg: 4,5 kg

További információk

Tömeg 4.203 kg
Méretek 45 × 29.5 × 33.5 cm
gyártó

Sencor

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
 • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
 • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.