Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Sencor SENSFD3109BK ASZALÓ

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: SENSFD3109BK

Fogyasztói ár: 27 200 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Sencor SENSFD3109BK ASZALÓ termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Termékleírás

 • 9 darab szárító szita tartozék
 • Helytakarékos üzemeltetés, kevesebb szita használatával
 • A szárító szita átmérője: 33 cm

A Sencor SFD 3109BK aszaló 9 db szárító tálcával rendelkezik. A tálcák 33 cm átmérővel rendelkeznek és a szárítási szintek manuálisan állíthatók. Segítségével különböző aszalt gyümölcsöket, gyógynövényeket, gombákat, húsokat vagy akár halakat száríthatunk. A beépített ventilátor gondoskodik az egyenletes szárításról mindegyik szinten, a szárító sziták rácsának kialakítása pedig megakadályozza a penész keletkezését és optimalizálja a légáramlást. Az átlátszó borítás lehetővé teszi a szárítási folyamat teljeskörű ellenőrzését.

SOKFÉLE ALAPANYAG SZÁRÍTÁSÁT TESZI LEHETŐVÉ
A Sencor SFD 3109BK szárítógép sokféle élelmiszer szárítását teszi lehetővé. A tágas szárítósziták 33 cm átmérőjűek, így nagyobb mennyiségű szárítási alapanyagot tudnak befogadni. A szárítógép házába épített ventilátor egyenletesen oszlatja el a meleg levegőt a szárító minden emeletén. Mindezt a hálók speciális rácsszerkezete teszi lehetővé.
 
Hús
Szárítsa kedvenc minőségi húsdarabjait otthon. Élvezze a páratlan, fehérjével és energiával teli snackeket útközben.

Gyümölcs
Élvezze mindenféle gyümölcs ízének robbanását, akár külön csemegeként, akár joghurtokhoz, zabkásákhoz, teákhoz, fagylaltokhoz adva.

Zöldségek és gombák
Minden lehetséges módon imádni fogja a zöldségchipset. Készítsen kiváló házi fűszereket is az ételek tökéletes ízéhez, gombát sűrű levesekhez vagy paradicsomot az olasz konyhához.

Gyógynövények és virágok
Készítsen gyógynövényeket a kertből a téli szezonra. Csakúgy, mint a frisseket, ezeket is többféleképpen kombinálhatja teákba, ételek ízesítésére, illetve különféle olíva- és illóolajok ízesítésére.

Finomságok a házi állatoknak
Az Ön által választott összetevőkből készíthet kedvencének kiváló minőségű, jó alapanyagokkal teli finomságokat

Magvak, diófélék és különféle szárított finomságok
Az SFD 3109BK ételszárítóval különféle finomságokat készíthet, például kókuszos vagy fahéjas almapüréből készült finom habcsókokat, banán- és zabpogácsákat, különféle müzlikhez.

LETISZTULT DESIGN, EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG
A Sencor SFD 3109BK aszaló 30 és 80 °C közötti hőmérsékleten szárítja az élelmiszereket. Könnyedén beállíthatja a kívánt hőmérsékletet a működésjelző vezérlőgombbal. A szárítószűrők átlátszóak, így a szárítási fázis a folyamat során ellenőrizhető. További előny, hogy a rostákat a felhasználó igényeinek és a szárított élelmiszer típusának megfelelően két különböző magasságba lehet beállítani.

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS
A szárítólapok kiváló minőségű és hőálló műanyagból készülnek. Moshatók mosogatógépben, de folyó víz alatt is öblíthető. Az átlátszó anyagnak köszönhetően a teljes szárítási folyamatot Ön irányítja.

CSENDES ÉS ENERGIATAKARÉKOS
A 250 W-os energiafogyasztása rendkívül alacsonynak számít. Nagy előnye a nagyon halk működés, mivel a szárító maximális zajszintje eléri a 20 dB(A)

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

 • Sziták száma: 9
 • Hőbiztosíték
 • Teljesítmény (W): 250 W
 • Magasság: 23,5 cm
 • Szélesség: 33 cm
 • Mélység: 33 cm
 • Tömeg: 2,5 kg

További információk

Tömeg 3.929 kg
Méretek 33.5 × 26 × 33.2 cm
gyártó

Sencor

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
 • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
 • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.