Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Sencor SENSCB9000WH APRÍTÓ AKKUMULÁTOROS

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: SENSCB9000WH

Fogyasztói ár: 26 200 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Sencor SENSCB9000WH APRÍTÓ AKKUMULÁTOROS termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

LEÍRÁS

  • Hosszú élettartamú akkumulátoros daráló
  • Bármikor és egyszerűen használható
  • 2 működési fordulatszám

A vezeték nélküli Sencor SCB 9000WH aprítóval időt takarít meg a konyhában. Lényeges előnye a vezeték nélküli működés. Bárhol mozoghat, és nem korlátozza sem konnektor, sem a vezetékek hosszúsága. A két sebességnek és a négy kiváló minőségű titán bevonatú késnek köszönhetően kényelmesen és könnyedén felapríthatja mind a lágyabb alapanyagokat, vagy akár a húst, diót vagy más gyökérzöldséget. Az aprító nagyon praktikus a konyhában, sok időt takarít meg a kézi aprítással szemben. Gyorsan és egyszerűen elkészítheti a finom húsokat, mártogatósokat, szószokat, vagy akár bébiételeket. Az erős Li-lon akkumulátor hosszú élettartammal rendelkezik, és egyetlen töltéssel akár 12 alkalommal is használhatja.

VEZETÉK NÉLKÜLI HASZNÁLAT AZ ÖN KÉNYELME ÉRDEKÉBEN
A Sencor aprító erős Li-lon akkumulátorral van felszerelve, és szinte bárhol, teljesen vezetékek nélkül használhatja. Így garantált a szabad mozgás a konyhában, anélkül, hogy közvetlenül hozzá kellene férnie a konnektorokhoz. A LED akkumulátor állapotjelző folyamatosan tájékoztatja Önt a töltöttségi szintről. A Direct Drive funkció segítségével a készülék egyszerre tölthető és használható is. Természetesen a csomag tartalmaz egy töltőadaptert, modern USB-C kábellel.

A TITÁN FELÜLETŰ KÉSEK A MINŐSÉG GARANCIÁJA
A késegység 2 felső és 2 alsó pengét tartalmaz. Segítségükkel könnyedén és hatékonyan apríthatja fel a keményebb, egyébként nehezebben feldolgozható alapanyagokat is. Az aprítókések kiváló minőségű anyagokból készülnek, és titán felülettel rendelkeznek. Így az étel maximálisan megőrzi az ásványi anyagokat és vitaminokat.

EGYSZERŰ KEZELÉS ÉS 2 MŰKÖDÉSI SEBESSÉG
A konyhai aprító kezelése nagyon egyszerű és kényelmes. Az ételkészítéshez szükséges összes hozzávalót egy 500 ml-es üvegedénybe helyezi, és két sebesség közül választhat. Az alacsony sebességgel durvább étel állagot, a nagy sebességgel pedig finomabb állagú ételeket fog kapni. A vágódeszkákon történő, hosszadalmas kézi daraboláshoz képest sok időt takarít meg, és minden pillanatok alatt készen áll.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT
Az aprító felszerelésében magától értetődő a biztosíték, amely megvédi a készüléket a motoregység túlterhelése esetén. Ez az állapot kivételesen előfordulhat, ha például túl kemény ételt szeretne feldolgozni. Egy fényjelzés figyelmeztet a lehetséges veszélyre, majd a készülék kikapcsol. Ezután egyszerűen állítsa be a hozzávalók állagát, hagyja egy kicsit pihenni az aprítót, és folytassa az étel elkészítését.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

  • Sebességfokozatok száma: 2
  • Edény anyaga: Üveg
  • Szín: Fehér/Rózsaszín

További információk

Tömeg 1.266 kg
Méretek 21.1 × 18.9 × 22 cm
gyártó

Sencor

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.