Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Einhell EINGECG181LISOLO AKKUS FŰNYÍRÓ OLLÓ

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: EINGECG181LISOLO

Fogyasztói ár: 20 700 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Einhell EINGECG181LISOLO AKKUS FŰNYÍRÓ OLLÓ termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

Tulajdonságok

 • Power X-Change készülék, 1 db 18 V akkuval üzemeltethető
 • Hosszú élettartam a fém hajtóműnek köszönhetően
 • Vágólap a szegélyek ápolásához
 • Szerszám nélküli késcsere
 • Lézerrel vágott, gyémántcsiszolású acélból készült kések
 • Softgrip borítás: kényelmes használat, tökéletes tartás
 • Akku és töltő nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg)

Leírás

Az Einhell GC-CG 18/1 Li – Solo akkumulátoros fűnyíró olló a hobbikertészek nélkülözhetetlen segítőtársa az otthoni zöld területek szebbé varázsolásában: a szegélymenti gyep karbantartása sosem volt ilyen egyszerű! Az optimális erőátvitelről az erős fém hajtómű gondoskodik: a lézerrel vágott, gyémántköszörült késeknek semmi sem állhat az útjába! A készülék gyári csomagolásában található fűnyírókéssel gyerekjáték a szegélyek ápolása. A biztonsági kapcsoló óvja a felhasználót és megakadályozza, hogy a készülék véletlenül beinduljon. A GC-CG 18/1 Li Softgrip borítású felülete kényelmes munkavégzést és biztos tartást garantál. Az erős motornak és a komfortos kialakításnak köszönhetően biztos lehet abban, hogy még a hosszabb, nehezebb munkák elvégzése sem jelent majd gondot. A gyári csomagolás nem tartalmazza az akkumulátort és a töltőt.

További információk

Tömeg 0.95 kg
Méretek 12.5 × 30 × 12 cm
gyártó

Einhell

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
 • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
 • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
 • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.