Delta üzletház Pápa logó
Vásárlóinkat elsősorban Pápa és környékéről várjuk, a kedvezményes kiszállítást Veszprém és Győr-Moson Sopron vármegyében vállaljuk.

Tp-link TPLTLPA4020PKIT POWERLINE ÁRAMKÖRI JELTOVÁBBÍTÓ

Készletről érdeklődjön munkatársunknál!

Cikkszám: TPLTLPA4020PKIT

Fogyasztói ár: 25 800 Ft

Kedvezményes szállítás Pápa és környékén

Adja meg elérhetőségeit, amennyiben érdeklődik a(z) Tp-link TPLTLPA4020PKIT POWERLINE ÁRAMKÖRI JELTOVÁBBÍTÓ termék iránt és szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Leírás

AV500 2 db LAN csatlakozós konnektoraljzattal ellátott áramköri jeltovábbító

  • Akár 500Mbps1-os nagy sebességű adatátvitel elektromos hálózaton, ideális akadozásmentes HD videózáshoz
  • Beépített dugalj nem engedi, hogy a felhasznált fali konnektor csatlakozása elvesszen
  • Plug & Play használtra tervezve és könnyen létrehozható titkosítás a párosító gomb megnyomásával
  • Energiatakarékos üzemmódban automatikusan lecsökkenti az áram felhasználást, akár 85%-kal is

Hogyan működik?

A TP-Link TL-PA4020PKIT terméke kiterjeszti az otthoni Internet-hálózatot minden olyan helyiségbe, amely rendelkezik működőképes elektromos konnektorral. Nincs szükség konfigurálásra, csak csatlakoztassa a fali konnektorba, és máris kialakíthatja hálózatát egy szempillantás alatt. A TL-PA4020PKIT beépített fali csatlakozó aljzattal is rendelkezik, így elkerülhető, hogy a felhasznált fali konnektor csatlakozása elvesszen. Az 500 Mb/s-os sebességet 300 méteres távolságig is elviheti a háztartás áramkörén keresztül, így a TL-PA4020PKIT nagyszerű választás, hogy könnyen kiépíthető, multimédiás szórakoztató rendszert alkosson.

Akár 500Mbps sebesség 300 méteren át

A továbbfejlesztett HomePlug AV technológiával a TL-PA4020PKIT 300 méteres távolságban 500 Mbps maximális sebességű, stabil, gyors adatátviteli hálózatot kínál. Nagyszerű választás, hogy az otthoni hálózatra csatlakoztassa valamennyi készülékét – PC-ktől kezdve a játékkonzolokon és IPTV setup boxon át a nyomtatókig, NAS/külső tárolókig.

Plusz konnektorkialakítás

A beépített fali aljzat csatlakozónak köszönhetően a TL-PA4020PKIT igazi kényelmet nyújt az otthoni hálózat kialakításában. A kialakított konnektor lehetővé teszi, hogy ne vesszen kárba a jeltovábbító által elfoglalt konnektor, így bármit elláthat áramforrással továbbra is, legyen az otthoni hálózat valamelyik eszköze vagy egy elektromos elosztó.

Párosító gomb, hogy egyszerűen titkosítsa hálózatát

Perceken belül és akadálymentesen építheti ki Áramköri jeltovábbítós hálózatát, csak dugja a konnektorba és használja. Mind ezentúl a "Pair", vagyis Párosító gombbal biztonságos kapcsolatot hozhat létre vagy vezérelhet több áramköri jeltovábbítót a hálózaton.

1. Csatlakoztasson a fali konnektorba egy internettel ellátott áramköri jeltovábbítót

2. Csatlakoztasson egy másik jeltovábbítót a kívánt helyen, és Ethernet kábellel kösse össze a PC-t/Laptopot/OkosTV-t vagy más vezetékes készülékét, és már működik is!

*Ajánlatos: használja a párosító gombot a a hálózat biztonságához és titkosításához.

Hálózati szűrők a jobb teljesítményért

A saját Beépített Hálózati Szűrői révén a TL-PA4020PKIT optimalizálhatja az áramkörön történő kommunikációs teljesítményt úgy, hogy elnyomja a környezetben működő más eszközök által keltett elektromos zajt, amely befolyásolja a teljesítményt. Ennek révén nem kell a felhasználónak attól tartania, hogy a sebesség hirtelen lecsökken, ha egy nagy energiafelvételt igényló eszköz kerül a fali aljzat valamelyikébe csatlakozásra.

Csökkenti az energiafelhasználást akár 85%-kal

A TL-PA4010PKIT egy új generációs áramköri jeltovábbító, ami praktikus tervezése és környezettudatos Energiatakarékos üzemmódja révén, magától átkapcsol "rendes üzemmódból" "Energiatakarékos üzemmódba", így az energiafelhasználást akár 85%-kal is csökkentheti.

Megjegyzés: az áramköri jeltovábbítóknak ugyanazon az áramkörön kell lenniük, és 2 vagy több eszköz szükséges a hálózat létrehozásához.

További információk

Tömeg 0.55 kg
Méretek 10.2 × 19.3 × 14.2 cm
gyártó

Tp-link

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:
  • A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
  • A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
  • A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.
A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)

Weboldalunkon feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Nemrég megtekintett termékek

Még nem tekintette meg másik termékünket korábban.